Ma is ágazati vizsgának adott helyet a Cukrászműhely, a Tankonyha és a Tanétterem. Az 1/13/A osztály 15 vendégtéri szaktechnikusa tett turizmus-vendéglátás ágazati vizsgát. Reggel 7-től megközelítőleg este 5-ig gyűrték a feladatokat oly sikeresen, hogy négyesnél rosszabb jeggyel senki sem távozott. Volt ma is cuki gyaki, portfólióvédés, szakács, pincér gyaki is. A mai vendégek sem maradtak éhesen, szakszerű segédlettel fogyaszthatták el a finom falatokat.
Gratulálunk tanulóinknak!
2022.03.08-án a 13.A és a 14.A élelmiszerellenőrzési technikus osztályok Szaszákné Pallag Erzsébettel és Szlatki Dániellel a Junior Academy által hirdetett tanulmányi kiránduláson vettek részt, a Szegedi Tudományegyetem Mérnöki Karán, az
Hogyan kerül a gyümölcs(párlat) az üvegbe? A 9/A osztály élelmiszer-ellenőrzési technikusai még március végén látogattak el az Árpád Pálinkatanyára Bárdos-Zsiga Csaba tanár úrral, hogy a mikéntjéről személyesen meggyőződhessenek, a tankönyvben
2020. május 12-én 3/11/2. osztály pék tanulói a szakmai vizsga gyakorlati részéből vizsgáztak.