Pék – cukrász Szakma Kiváló Tanulója Verseny – Cukrászati termékek elkészítése
Categories:
Március 11-e és 13-a között iskolánkban zajlik a Pék-cukrász Szakma Kiváló Tanulója verseny. Az első napon, hétfőn, a megnyitó és sorszámhúzás után a kiválóságok iskolánk cukrász tanműhelyében szorgoskodtak. 11 órától egészen 17 óráig két cukrászati terméket kellett előállítaniuk: 1kg forrázott tésztából készült töltött teasüteményt és 1 db 16 szeletes nemzetközi trendnek megfelelő tortát. A feladat összetett volt: az időbeosztásra, anyaghasználatra, az esztétikumra egyaránt ügyelniük kellett, miközben a vizsgabizottság végig figyelemmel kísérte munkájukat.
Ismét izgalmas hetek várnak ránk, ugyanis kíváncsian várjuk milyen eredménnyel zárul a SzakmaSztár középdöntője! Polgár Nóri 5/13C osztályos kereskedő tanulónk a Szakmasztár középdöntőjén vett részt Budapesten, március 3-án. Az eseménynek
A Közép-magyarországi ASZC Toldi Miklós Élelmiszeripari Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium, Nagykőrösön, 2023.04.14-én, immár XX. alkalommal rendezte meg a Hagyományok, ízek, régiók OTDK versenyét. Idén a Zwack végzős élelmiszer-ellenőrzési technikus
Az iskolánkban zajló, a Pék-cukrász Szakma Kiváló Tanulója verseny második napján a befejező megmérettetés a portfóliók bemutatása volt. A tanulók a vizsgabizottságot győzték meg arról, hogy nem csak gyakorlatban, hanem