Pék – cukrász Szakma Kiváló Tanulója Verseny – Termék becsomagolása
Categories:
Március 11-e és 13-a között iskolánkban zajlik a Pék-cukrász Szakma Kiváló Tanulója verseny. Az első napon, hétfőn, a cukrász műhelyben való ténykedés után egy termék (250 g-os finom fonott kalács) szakszerű, esztétikus becsomagolása és az előírásoknak megfelelő vevőtájékoztató kiválasztása volt még a feladatuk. Ennek a feladatnak szépen berendezett tanboltunk adott helyet.
Sárközi Eliza és Kis Gréta 12 C osztályos tanulók az Íz kategóriában indultak Ibolya Grószné Hegedűs oktatónk felkészítésével, ahol alkotásukat különdíjjal ismerte el a zsűri. Szántó Lili KSZ 12/6 osztályos
A Közép-magyarországi ASZC Toldi Miklós Élelmiszeripari Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium, Nagykőrösön, 2023.04.14-én, immár XX. alkalommal rendezte meg a Hagyományok, ízek, régiók OTDK versenyét. Idén a Zwack végzős élelmiszer-ellenőrzési technikus
22 csapat is nevezett a Pénzügyi Tudatosság versenyre, mely egy országosan meghirdetett online megmérettetés volt. A Privátbankár.hu az 1. fordulóban 50 kérdésben volt kíváncsi arra kik voltak a leggyorsabbak, legügyesebbek,