Iskolánk döntőseit köszöntötték

Categories:
Related Post

Pék – cukrász Szakma Kiváló Tanulója Verseny – Cukrászati termékek elkészítésePék – cukrász Szakma Kiváló Tanulója Verseny – Cukrászati termékek elkészítése
Március 11-e és 13-a között iskolánkban zajlik a Pék-cukrász Szakma Kiváló Tanulója verseny. Az első napon, hétfőn, a megnyitó és sorszámhúzás után a kiválóságok iskolánk cukrász tanműhelyében szorgoskodtak. 11 órától

Pék – cukrász Szakma Kiváló Tanulója Verseny – Péktermékek elkészítésePék – cukrász Szakma Kiváló Tanulója Verseny – Péktermékek elkészítése
Március 11-e és 13-a között iskolánkban zajlik a Pék-cukrász Szakma Kiváló Tanulója verseny. Kedden a péktermékek elkészítésével kezdődött a nap a kiválóságok számára. A versenybizottság idén a tojással dúsított termékcsoportot

XX. OTDK – Hagyományok, ízek, régiókXX. OTDK – Hagyományok, ízek, régiók
A Közép-magyarországi ASZC Toldi Miklós Élelmiszeripari Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium, Nagykőrösön, 2023.04.14-én, immár XX. alkalommal rendezte meg a Hagyományok, ízek, régiók OTDK versenyét. Idén a Zwack végzős élelmiszer-ellenőrzési technikus