Egyéb kategória Erasmus+ KA2 Spanyolország 2022.05.08.-14.

Erasmus+ KA2 Spanyolország 2022.05.08.-14.

Iskolánk 8 tanulója – Esztergomi Ramóna Petra, Mihut Kimberly, Kiss Linda Virág, Némedi Tünde, Sárközi Eliza, Pál Miklós Albert, Tofan Krisztián, Polasek Zalán– és 3 kísérő tanára – Gyulai Éva, Barna Beáta, Marik László Csaba– indult útnak vasárnap (05.08.) az Erasmus+ KA2 DODO – Dropping Off Drop Outs projekt keretében Spanyolországba, Bilbao majd Sopuerta városába.

Hétfői összefoglalójuk: 

A tegnapi izgalmakkal teli utazás után a mai napon kora reggel indultunk Sopuertaba, ahol először az iskola igazgatója bemutatta az intézményt, majd körbe is vezettek bennünket az iskola területén (robotika terem, autószerelő műhely, fogyatékkal élők kertészete és a templomból lett könyvtár).

Ezt követően workshopon vettek részt a diákok, ahol a különböző nemzetiségű csoportok megismerkedhettek egymással, majd csoportmunka keretében megbeszélték hogyan lehet segíteni az új környezetbe való beilleszkedést egy új iskolába.

Ezalatt a tanárok meetingen vettek részt.

A feladatok között rövid kávészünetek biztosították a pihenőt.

A hosszúra nyúlt munka után jóízűen fogyasztotta el mindenki a finom ebédet, majd ezt követően a szabadidőnkben tettünk egy rövid sétát a városközpontban.

Related Post