Pék – cukrász Szakma Kiváló Tanulója Verseny – Cukrászati termékek elkészítése

Március 11-e és 13-a között iskolánkban zajlik a Pék-cukrász Szakma Kiváló Tanulója verseny. Az első napon, hétfőn, a megnyitó és sorszámhúzás után a kiválóságok iskolánk cukrász tanműhelyében szorgoskodtak. 11 órától egészen 17 óráig két cukrászati terméket kellett előállítaniuk: 1kg forrázott tésztából készült töltött teasüteményt és 1 db 16 szeletes nemzetközi trendnek megfelelő tortát. A feladat összetett volt: az időbeosztásra, anyaghasználatra, az esztétikumra egyaránt ügyelniük kellett, miközben a vizsgabizottság végig figyelemmel kísérte munkájukat.

« of 2 »

Related Post

Pék – cukrász Szakma Kiváló Tanulója Verseny – Második nap termékeiPék – cukrász Szakma Kiváló Tanulója Verseny – Második nap termékei

Az iskolánkban zajló, a Pék-cukrász Szakma Kiváló Tanulója verseny utolsó zsűrizési eleme volt az elkészült pékáruk szemrevételezése és érzékszervi ellenőrzése.  Kedves látogatók, nézegetők!  A képek alapján, Önök melyiket kóstolnák  meg?