Tanulmányi kirándulás a Debreceni Egyetemen
Categories:
Related Post
Megemlékezés AradonMegemlékezés Aradon
Október 6-a alkalmából iskolánk három tanára, Gera Andrea, Soós István, Tóth Péter és hat tanulòja, Farkas Tifani 10/B, Virág Janka 12/A, Péter Vivien 12/A, Némedi Tünde 12/B, Stir Katalin 12/B
Mirbest Gasztro ExpoMirbest Gasztro Expo
Mirbest Gasztro Expo-n járt iskolánk majd negyven tanulója Veresné Szabó Ilona, Horváth Ferenc, második napon Fábián-Marozs Anett és Harsányi Márton oktatók kíséretében. A szakmai rendezvényen a hazai gasztronómiai élet meghatározó
Üzemlátogatás a Bonduelle-nélÜzemlátogatás a Bonduelle-nél
Május 28.-án a 13. évfolyam élelmiszer-ellenőrzési technikus tanulói a Bonduelle Central Europe Kft -nél jártak üzemlátogatáson. A zöldborsó feldolgozás technológiai lépéseit követhették végig. A tanulók a nyersanyag- és gyártásközi minősítő

