Tanulmányi kirándulás a Debreceni Egyetemen
Categories:
A 12/A, 13/E és 14/A osztályok Élelmiszer-ellenőrzési technikus tanulói ma tanulmányúton vettek részt a Debreceni Egyetem Mezőgazdaság-, Élelmiszertudományi és Környezetgazdalkodási Karán. A nyílt nap keretében a Liszt vizsgáló-, Növényélettani laboratórium és a Halbiológiai intézet munkájába nyerhettek betekintést, valamint tájékozódhattak az élelmiszermérnöki képzés részleteiről. Bízunk benne, hogy a jövőben sok diákunk diplomaosztóján is részt vehetünk.
Kísérő tanárok: Szlatki Dániel, Szaszákné Pallag Erzsébet
Május 28.-án a 13. évfolyam élelmiszer-ellenőrzési technikus tanulói a Bonduelle Central Europe Kft -nél jártak üzemlátogatáson. A zöldborsó feldolgozás technológiai lépéseit követhették végig. A tanulók a nyersanyag- és gyártásközi minősítő
Fazekas Erika oktatónkkal a 11/B vendégtéri szaktechnikusok „üzemlátogatáson” jártak. Köszönet Vozár Mártonnak, a Pósteleki Szabadidőpark és a Mókus Csárda ügyvezetőjének a szívélyes vendéglátásért és a tanulságos szakmai anekdotákért! Persze az
Elmúlt héten a Szegedi Egyetem Mérnöki kara, Élelmiszermérnöki Intézetének Nyílt napjára látogatott el az 5/13/C-ből Rózsa Lili, Veres Viktória, a 14/ A ból Hankó Emese és Baka Barbara Molnárné Iván