Tanulmányi kirándulás a Debreceni Egyetemen

Categories:
A 12/A, 13/E és 14/A osztályok Élelmiszer-ellenőrzési technikus tanulói ma tanulmányúton vettek részt a Debreceni Egyetem Mezőgazdaság-, Élelmiszertudományi és Környezetgazdalkodási Karán. A nyílt nap keretében a Liszt vizsgáló-, Növényélettani laboratórium és a Halbiológiai intézet munkájába nyerhettek betekintést, valamint tájékozódhattak az élelmiszermérnöki képzés részleteiről. Bízunk benne, hogy a jövőben sok diákunk diplomaosztóján is részt vehetünk.
Kísérő tanárok: Szlatki Dániel, Szaszákné Pallag Erzsébet
2022. november 16-án Gera Andrea tanárnő és Tóth Péter tanár úr szervezésében és felügyeletével a 12A és a 12B osztály tanulmányi kiránduláson vett részt Budapesten. Békéscsabáról az indulásra a 7.20-as
Iskolánk 9. évfolyamos tanulói (9A, 9B, 9C, 9D) március 21-én Budapestre látogattak Gera Andreával, Havas Istánnéval, Moravszki Jánossal és Soós Istvánnal. A fővárosban megnéztük a Szépművészeti Múzeumot, ahol az Ókori
Május 28.-án a 13. évfolyam élelmiszer-ellenőrzési technikus tanulói a Bonduelle Central Europe Kft -nél jártak üzemlátogatáson. A zöldborsó feldolgozás technológiai lépéseit követhették végig. A tanulók a nyersanyag- és gyártásközi minősítő