Egyéb kategória 35. Díszmunka bemutató

35. Díszmunka bemutató

Nagy sikerrel rendeztük meg április 1-jén a 35. Díszmunka-bemutató szakmai napunkat! A végzős tanulók gyakorlati helyük segítségével és támogatásával igazi mesterremeknek is beillő alkotásokat varázsoltak elénk, melyet kritikus szemű zsűri értékelt. Minden szakmában 3 helyezést és különdíjat, közönség kedvence díjat nyerhettek el a fiatalok. 

A rendezvényen tiszteletét tette Mucsi Balázs főigazgató úr, Herczeg Tamás országgyűlési képviselő és Szarvas Péter, Békéscsaba város polgármestere is. A zsűrivel együtt elismerően szóltak a tanulók csodaszép munkáiról, melyek fotói külön, szakmánként láthatók itt iskolánk oldalán, hogy az is meggyőződhessen erről, aki ma nem tudott személyesen ellátogatni hozzánk! 

A zsűrinek külön köszönjük, hogy elfogadták meghívásunkat és osztoztak szakmai napunk sikerében! 

A támogatóknak, szakmai partnereinknek köszönjük azt, hogy a tanulók értékes elismerésekkel térhettek haza! 

A díszbemutató mellett hasznos, érdekes előadásokon, beszámolókon, főiskolai toborzón is részt vehettünk. Igazán hasznos nap volt ez számunkra!

Related Post

GólyanapGólyanap

Hurrá, idén ősszel ismét megérkeztek hozzánk a gólyák! Nem is akármilyenek! Szépen beöltözve, kreatív gólyajelmezekben, osztályonként felsorakoztak pénteken az elsőévesek a JA-ban, hogy a a legkülönfélébb próbatételeket kiállják. Melisné Hrivnák