Egyéb kategória Junior pénzügyesek

Junior pénzügyesek

A Privátbankár.hu Kft. versenyt hirdetett a szakképzésben résztvevők számára, Pénzügyi Tudatosság Országos Verseny és Diákfórum néven. A verseny jelmondata a következő volt: Legyél te is Pénzügyi Junior Klasszis! Iskolánk 13 csapattal jelentkezett. Az első online fordulón 3 csapat sikeresen tovább jutott. A megyében az ötödik helyezést az 1/13/A osztály – PénzVadászok fantázianevű – kereskedő csapata (Bécsi Viktória, Faragó Nikolett, Kendrella Dominika, Szántó Márk) érte el. Hetedik helyen az 5/13B osztály, Recisek nevű, turisztikás (Szakács Réka, Bohus-Krajó Vivien, Hetényi Patrícia Tünde, Boros Bernadett) csoportja végzett. Szép eredménnyel a 11/A osztály Keri1 nevű csapata (Bordás Daniella, Durajda Réka Lili, Nagy Emese, Dobra Flóra) is továbbjutott.

Felkészítő oktatók: Tóth-Bosits Andrea, Molnár Erika, Szabó Dezső.

Minden csapatnak köszönjük a részvételt és a tisztes helytállást, a továbbjutóknak pedig sok sikert kívánunk a következő fordulóhoz!

Related Post

ÁSZÉV sikerekÁSZÉV sikerek

Ahogyan arról már hírt adtunk, versenyzést kedvelő tanulóink belevágtak az ÁSZÉV-be, (Ágazati és ágazaton belüli specializáció szakmai érettségi vizsgatárgyak versenye) mely nem kis megterhelést jelentett számukra. Igen komoly kitartás, idő-és