Egyéb kategória Bizonyítványosztás – 12.A

Bizonyítványosztás – 12.A

„Húsz év múlva az ifjú vándor megpihen, Hosszú még az út és közben valamit tenni kell…” – szólt a népszerű dal ballagási feldolgozása a 12/A osztály mai búcsúztatóján. A kereskedő-turisztikás szakgimnáziumi osztályunk érettségi bizonyítványai mellett rengeteg oklevél, emlékkönyv is gazdára talált, hiszen az ÁSZÉV versenyen több kiváló eredményt is elért tanulók mellett az érettségin kiválóan teljesítettek is kiérdemelték a jutalmat. Sőt, még a szülői munkaközösség aktív tagjai is! Az érettségi bizonyítvány mellé az eladói képesítést korábban megszerezte az osztály egyik fele, a többiek pedig ma kapták kézhez a szállodai recepciós mellékszakképesítésüket. A mai ünnepélyes (de sajnos, még mindig szűk körű) bizonyítványosztásról készült képek mellé a szalagavató-pótló képek is felkerültek emlékül.

Jó egészséget, szakmai és magánéletbeli sikereket kívánunk tanulóinknak, akikkel reméljük, nem csak 20 év múlva találkozunk ismét!

Related Post

Bowlingozás a Fun CitybenBowlingozás a Fun Cityben

Az idei tanévünk Zwack József születésének 200. évfordulójára való megemlékezéssel és a tiszteletére tartott Zwack Emléknapok rendezvénysorozattal kezdődött, mely során osztályok is versenyeztek egymással. A zárónapon megtartott eredményhirdetésen a három