Kereskedelmi értékesítő gyakorlati vizsga – KSZ.11.8.E

Related Post

Gyakorlati vizsga – 11.6 – szakácsGyakorlati vizsga – 11.6 – szakács
1. Frankfurti leves, marosszéki sertésborda snidlinges burgonyával, csalamádé, rizsfelfújt málnatükrön. 2. Karalábéleves aprógaluskával, roséra sült kacsamell édesburgonya-pürével, zöldalmás mangó salsával körítve, majonézes kukoricasaláta, túrós palacsinta. 3. Málnakrémleves vaníliafagylalttal, csirkemellfilé paprikás

Ágazati alapvizsga – 1.9.2Ágazati alapvizsga – 1.9.2
Ma az élelmiszeripari ágazaton tanulók közül az 1/9/2 pék-cukrász tanulói adtak számot az első évben tanultakról. Az intézményünk által szervezett ágazati alapvizsgát oktatóinkból és az elnökből álló ágazati alapvizsga vizsgabizottság

Erasmus+ KA2 Spanyolország 2022.05.08.-14.Erasmus+ KA2 Spanyolország 2022.05.08.-14.
Iskolánk 8 tanulója – Esztergomi Ramóna Petra, Mihut Kimberly, Kiss Linda Virág, Némedi Tünde, Sárközi Eliza, Pál Miklós Albert, Tofan Krisztián, Polasek Zalán– és 3 kísérő tanára – Gyulai Éva,