Élelmiszeripari technikus vizsga, – 2.14.A
Categories:
Ma a 2/14/A osztály élelmiszeripari technikusai is levizsgáztak. Ők szakképesítésükkel élelmiszeripari üzemekben, laboratóriumokban az élelmiszer alapanyagainak minőségi és mennyiségi átvételében vizsgálatában, feldolgozásában, tárolási és csomagolási munkáiban vehetnek majd részt. Higiéniai és minőségbiztosítási tevékenységet is elláthatnak majd leendő munkahelyükön.
Gratulálunk a sikeres vizsgákhoz!
Igazi „vizsga-nagyüzem” volt ma nálunk! Pénteki utolsó vizsgázóink az 5/13/B osztály érettségi utáni kereskedőink voltak, akik egy 120 perces gyakorlati feladatsort oldottak meg: a vállalkozás áruforgalmával kapcsolatos adminisztratív tevékenységet kellett
A 2/14A osztály érettségi után tanulta ki nálunk 2 éves nappali képzésen a vendéglátásszervező-vendéglős szakmát. Ma gyakorlati tudásukat mutatták meg a vizsgabizottságnak. Reggeli készítése, felszolgálása, egy 3 fogásos ebéd elkészítése,
2021. október 20-án a 11. B és 12. A osztályokkal indult Gera Andrea és Gyulai Éva a tanulmányi kirándulás keretében Visegrádra. Az autóbusz 6:45-kor indult a békéscsabai Penny áruház elől,