Egyéb kategória Ballagótarisznyás bizonyítvány osztás

Ballagótarisznyás bizonyítvány osztás

A koronavírus hatására intézményünkben is elmaradt a hagyományos ballagás. Ennek ellenére az elmúlt héten diákjaink a bizonyítvány osztás alkalmából felvehették ünneplő ruhájukat, átvethették vállukon ballagási tarisznyájukat.


A 3/11/1 (osztályfőnök: Jurkó Mária) és a KSZ12/9 (osztályfőnök: Kispál Péter) osztály eladó tanulói rendhagyó, de biztonságos körülmények között sikeres szakmai gyakorlati vizsgát tettek.


Szép teljesítményükért megkapták év végi-és szakmai bizonyítványaikat, valamint okleveleket és értékes könyvjutalmakat is átvehettek.

Közöttük volt Gulyás Raul Martin is, akinek már nem kellett izgulnia a vizsga miatt. Ő az idei Szakma Sztár Fesztivál megrendezett fordulóin sikeresen vette az akadályokat. A középdöntőben a szóbeli vizsgatevékenység során 90%-os, míg a gyakorlati vizsgatevékenység alkalmával 93%-os eredményt ért el, és ezzel bejutott az ország 5 legjobb tanulója közé. Sajnálatos módon a döntő már nem valósulhatott meg, de az addig nyújtott teljesítményéért az év végi vizsga alól teljes felmentést kapott. Bizonyítványai mellé iskolánk KVISZA Alapítványa jóvoltából pénzjutalomban részesült, melyet tanfolyami részvételre fordíthat.


Mindenkinek szeretettel gratulálunk, kívánunk jó egészséget és sikeres-szerencsés szakmai életutat.

Best Wordpress Gallery Plugin

Related Post

Valentin napValentin nap

Iskolánkban minden tanévben – amennyiben erre lehetőség van – megrendezésre kerül a Valentin nap, melyet Tóth Péter tanárúr felügyeletében iskolánk tanulói bonyolítanak le. Ebben az évben az alábbi programokon vehettek

Az ősz és a rockAz ősz és a rock

Szakköri keretek között, dekorációk elkészítésén dolgoztak közösen oktatók és diákok. E munka eredménye képpen a bejáratnál – a hőmérőzést és fertőtlenítést végző dolgozók mellett – egy „tököket pásztoroló bácsika” fogadja