A hétfői vizsgákat a 3/11/2 osztály pék csapata kezdte meg reggel 7 órakor. Gyakorlati vizsgafeladatuk alapanyag-, gyártásközi- és késztermék-vizsgálat; mérések, dokumentálás, gazdálkodás és termelési számítás volt.
Ezután ezek alapján kenyerek és különböző termékcsoportba tartozó termékek készítése, kelesztése és sütése volt a feladat, majd a vizsgabizottság előtt kellett bemutatni a késztermékeket. Végezetül még mézeskalács sütésben is bizonyítaniuk kellett.
Gratulálunk frissen végzett tanulóinknak!
Ma délelőtt ballagott el – sajnos még a járványügyi szabályoknak megfelelően – szűk körben a 3/11/4 pincér osztály csapata. A szalagavatót náluk is korábban pótolva, most pedig ballagva, bizonyítványt is
A Zwack Emléknapok egyik kiemelkedő eseménye volt a focimérkőzés, mely a Zwack kupáért zajlott. A vendégeknek ( az Nyrt. munkatársai) nehezített pályán – idegen terepen kellett bizonyítaniuk, a hazaiaknak, a
Ma a 2/14/A osztály élelmiszeripari technikusai is levizsgáztak. Ők szakképesítésükkel élelmiszeripari üzemekben, laboratóriumokban az élelmiszer alapanyagainak minőségi és mennyiségi átvételében vizsgálatában, feldolgozásában, tárolási és csomagolási munkáiban vehetnek majd részt. Higiéniai