Élelmiszeripari technikus vizsga, – 2.14.A

Categories:
Ma a 2/14/A osztály élelmiszeripari technikusai is levizsgáztak. Ők szakképesítésükkel élelmiszeripari üzemekben, laboratóriumokban az élelmiszer alapanyagainak minőségi és mennyiségi átvételében vizsgálatában, feldolgozásában, tárolási és csomagolási munkáiban vehetnek majd részt. Higiéniai és minőségbiztosítási tevékenységet is elláthatnak majd leendő munkahelyükön.
Gratulálunk a sikeres vizsgákhoz!
Szuper rajtot vett az idei tanév diákolimpiai szezonja a lány focistáinknál is, ők is ügyesek voltak. Jelenleg a 3.helyen állnak. Eredmények: Andrássy-Zwack 0:1 Zwack-Nemes 0:4 Zwack-Kós 4-1 Széchenyi-Zwack 2-1 Csapat
A 2019-1-HU01-KA116-060538 – „A Keri felfedezi Európát” és a 2020-1-HU001-KA116-078135 – „A Keri meghódítja Európát” című Erasmus+ mobilitási projekt keretében, 2021. október 25-től november 2-ig, iskolánk nyolc dolgozója – Csete
2021. október 20-án a 11. B és 12. A osztályokkal indult Gera Andrea és Gyulai Éva a tanulmányi kirándulás keretében Visegrádra. Az autóbusz 6:45-kor indult a békéscsabai Penny áruház elől,