Élelmiszeripari technikus vizsga, – 2.14.A
Categories:
Ma a 2/14/A osztály élelmiszeripari technikusai is levizsgáztak. Ők szakképesítésükkel élelmiszeripari üzemekben, laboratóriumokban az élelmiszer alapanyagainak minőségi és mennyiségi átvételében vizsgálatában, feldolgozásában, tárolási és csomagolási munkáiban vehetnek majd részt. Higiéniai és minőségbiztosítási tevékenységet is elláthatnak majd leendő munkahelyükön.
Gratulálunk a sikeres vizsgákhoz!
Tegnap sikeresen levizsgáztak, ma délelőtt 10 órától pedig már elbúcsúztattuk a 3/11/5 pincér osztály tanulóit. A frissen végzett szakemberek közül többen maradnak érettségire nálunk, de jó páran még a nyári
Hétfőn iskolánkban az érettségi írásbelik után elkezdődtek a szakmai vizsgák is. Ma a pék-cukrász tanulók írták meg írásbeli feladatukat, ahol a 3/11/2 osztály tanulói álltak helyt. Jó felkészülést kívánunk nekik
2022.03.08-án a 13.A és a 14.A élelmiszerellenőrzési technikus osztályok Szaszákné Pallag Erzsébettel és Szlatki Dániellel a Junior Academy által hirdetett tanulmányi kiránduláson vettek részt, a Szegedi Tudományegyetem Mérnöki Karán, az