Élelmiszeripari technikus vizsga, – 2.14.A

Categories:
Ma a 2/14/A osztály élelmiszeripari technikusai is levizsgáztak. Ők szakképesítésükkel élelmiszeripari üzemekben, laboratóriumokban az élelmiszer alapanyagainak minőségi és mennyiségi átvételében vizsgálatában, feldolgozásában, tárolási és csomagolási munkáiban vehetnek majd részt. Higiéniai és minőségbiztosítási tevékenységet is elláthatnak majd leendő munkahelyükön.
Gratulálunk a sikeres vizsgákhoz!
Turisztikai alapismeretek óra keretein belül osztályunk ellátogatott Gyulára. Ezt megelőzően kétfős csapatokat alkotva felkészültünk a látványosságokból.Első állomáskánt felkerestük a Gyulai Almássy-kastély és Látogatóközpontot. Itt Fábián Tamás, a kastély kommunikációs igazgatója
2021. november 18-án rendkívüli történelem óra keretében a 12./A és a 12./B osztály látogatást tett a Terror Házában. Kísérő tanárok: Gyulai Éva és Mák Beáta.
Az idei Garabonciás Napokon kapta meg a „Békéscsaba Ifjúságáért” kitüntetést Marik László, a BSZC Zwack József Technikum és Szakképző Iskola pedagógusa. Az elismerésben azok részesülhetnek, akik segítik a fiatalok szabadidejének