Élelmiszeripari technikus vizsga, – 2.14.A
Categories:
Ma a 2/14/A osztály élelmiszeripari technikusai is levizsgáztak. Ők szakképesítésükkel élelmiszeripari üzemekben, laboratóriumokban az élelmiszer alapanyagainak minőségi és mennyiségi átvételében vizsgálatában, feldolgozásában, tárolási és csomagolási munkáiban vehetnek majd részt. Higiéniai és minőségbiztosítási tevékenységet is elláthatnak majd leendő munkahelyükön.
Gratulálunk a sikeres vizsgákhoz!
2021. október 21-én a 2/10/3 és a 3/11/3 osztályokkal indult Gecsei Tamásné és Tóth Péter tanulmányi kirándulás keretében Várpalotára. Az autóbusz 6:30-kor indult a békéscsabai Penny áruház elől, ahonnan négy
Tananyagunk – Szállodák, szállásadó üzemek rendszerezése – kapcsán, szeptember 10-én Békéscsabán két szálláshelyet néztünk meg oktatónk, Hugyeczné Fábián Márta kíséretében. Elsőként a Fiume Hotelt látogattuk meg, ahol Szabó János étteremvezető
Nagy Diák Klímateszt online fordulóján iskolánk 8 tanulója (Hrivnák Roland 9/C, Tari Krisztián 1/9/1, Botás Zsuzsanna KK12/D, Kovács Alíz KK12/D, Varga Viktória Szilvia KK 12/D, Szemán József KK12/F, Márta László