Élelmiszeripari technikus vizsga, – 2.14.A

Categories:
Ma a 2/14/A osztály élelmiszeripari technikusai is levizsgáztak. Ők szakképesítésükkel élelmiszeripari üzemekben, laboratóriumokban az élelmiszer alapanyagainak minőségi és mennyiségi átvételében vizsgálatában, feldolgozásában, tárolási és csomagolási munkáiban vehetnek majd részt. Higiéniai és minőségbiztosítási tevékenységet is elláthatnak majd leendő munkahelyükön.
Gratulálunk a sikeres vizsgákhoz!
A Zwackkeri diákjai és tantestülete is csatlakozott az Európai Méhnyakrák Megelőzési Héthez. Mi is gyűjtjük a mályva, lila, rózsaszín, fehér gyöngyöket, melyekből karkötőket készítünk. Ezeket a több más helyszínen készült
Szép eredményekkel tértek haza az iskolánkat képviselő tanulók az Illéssy Sándor Baptista Középiskola által szombaton rendezett IX. Illéssy Gasztro Kupáról! A versenyen 25 iskola 118 versenyzője mérte össze tudását. A
2024. március 14-17-e között Myslenica (Lengyelország)-ban vehetett részt iskolánk busznyi csapata, Szabóné Veres Ilona tanárnő vezetésével. Az első megálló Zakopane síparadicsomában volt, majd este a szállásra érkezett a csapat, ami