Egyéb kategória Elrajtolnak a szintvizsgások

Elrajtolnak a szintvizsgások

Iskolánk nevében utalást találunk arra, hogy itt bizony különféle szakmák oktatása zajlik. A tanítás általában arról szól, hogy bizonyos idő eltelte után a diákoknak számot kell adniuk megszerzett tudásukról. A tizedikes osztályok életébe a mai nappal elérkezett a „Szintvizsga” névre hallgató megmérettetés.

Természetesen ezek a vizsgák is – mint mostanában minden napunk – a szabályok/ előírások betartása mellett, maszkban zajlanak majd.
Tehát a mai napon, október 1-én (mert, hogy ma reggel már októberre ébredtünk) a 2/10/2 Pék-cukrász osztály tanulói vizsgáznak a Tancukrászdánkban.

Mint oktatójuktól megtudtam, gyakorlati tételükben a piskótatekercs elkészítése szerepel. (A képek az előző tanévben készültek a KSZ11/9 osztály gyakorlati óráin)


Az október 2-án a Tanboltunkban lebonyolításra kerülő megmérettetésen a 2/10/1 Eladó osztály tagjai adnak számot eddig megszerzett tudásukról.
Október 6-án a 2/10/5 szakács tanulói szorgos kezeinek köszönhetően remélhetőleg ínycsiklandó illatok töltik be az egész épületet. Az általuk elkészített ételeket még azon melegében a Tanéttermünkben felszolgálják a 2/10/4 Pincér osztály tagjai és eme cselekedetükre osztályzatot kapnak.
Október 7-én a 2/10/3 szakácsai kevernek-kavarnak a Tankonyháinkon, egy szép osztályzat reményében. Ugyan ezen a napon a 2/10/3-as cukrászkák fogják sütögetni – no, nem a pecsenyéjüket, hanem – a finomabbnál finomabb süteményeket.


Ezúton kívánunk mindenkinek jó munkát, a vizsgákhoz sok sikert, de legfőképpen jó egészséget!

Best Wordpress Gallery Plugin

Related Post