Élelmiszeripari technikus vizsga, – 2.14.A
Categories:
Ma a 2/14/A osztály élelmiszeripari technikusai is levizsgáztak. Ők szakképesítésükkel élelmiszeripari üzemekben, laboratóriumokban az élelmiszer alapanyagainak minőségi és mennyiségi átvételében vizsgálatában, feldolgozásában, tárolási és csomagolási munkáiban vehetnek majd részt. Higiéniai és minőségbiztosítási tevékenységet is elláthatnak majd leendő munkahelyükön.
Gratulálunk a sikeres vizsgákhoz!
Ma elballagott, megkapta érettségi bizonyítványát végül, de nem utolsó sorban a KK13/F osztály. A 2020/2021-es különleges tanév a diákok részére ezennel tényleg lezárva. Osztályfőnökük az Ember tragédiája soraival kezdte búcsúzását:
2021. 06. 09-èn iskolánk 9/C osztályának tanulói tanévzáró szakmai kiránduláson vettek rèszt. „Kolbászolásuk” során megtekintették a Csabai Rendezvènypajtát, a Csabai Tanya ès Gabonatermesztès-törtèneti Kiállítóhelyet (születési nevén Gabonamúzeum), bejárták a Csaba
Ma a 2. emeleti tankonyhát és tanéttermet a 3/11/2 osztály fogadós csapata vette birtokba. Fogadós szakmai tevékenységekből kellett tételeket húzniuk, majd az elkészítendő ételhez kellett megteríteniük. Ezután a konyhában elkészítették