Élelmiszeripari technikus vizsga, – 2.14.A
Related Post
Gyakorlati vizsga – 11.6 – szakácsGyakorlati vizsga – 11.6 – szakács
1. Frankfurti leves, marosszéki sertésborda snidlinges burgonyával, csalamádé, rizsfelfújt málnatükrön. 2. Karalábéleves aprógaluskával, roséra sült kacsamell édesburgonya-pürével, zöldalmás mangó salsával körítve, majonézes kukoricasaláta, túrós palacsinta. 3. Málnakrémleves vaníliafagylalttal, csirkemellfilé paprikás
OSZKTV eredményekOSZKTV eredmények
Iskolánk tanulói hosszú évek óta részt vesznek az OSZKTV (Országos Szakközépiskolai Közismereti Tanulmányi Verseny) megmérettetésein, ami arra ad lehetőséget, hogy a diákok összemérhessék tudásukat, megmutathassák kiválóságukat. Idén is többen sikerrel
Ágazati alapvizsga – Élelmiszeripar, KereskedelemÁgazati alapvizsga – Élelmiszeripar, Kereskedelem
Élelmiszeripar és Kereskedelem ágazati alapvizsgát tettek ma az érettségi utáni nappali és esti képzésünk hallgatói. Az írásbeli feladatok után élelmiszer-ellenőrzési technikusaink, kereskedő és webáruházi technikusaink szóban és gyakorlatban egyaránt bizonyítottak:






