Élelmiszeripari technikus vizsga, – 2.14.A

Categories:
Ma a 2/14/A osztály élelmiszeripari technikusai is levizsgáztak. Ők szakképesítésükkel élelmiszeripari üzemekben, laboratóriumokban az élelmiszer alapanyagainak minőségi és mennyiségi átvételében vizsgálatában, feldolgozásában, tárolási és csomagolási munkáiban vehetnek majd részt. Higiéniai és minőségbiztosítási tevékenységet is elláthatnak majd leendő munkahelyükön.
Gratulálunk a sikeres vizsgákhoz!
Mindig öröm számunkra, amikor egy volt diákunk szorgalmával, kitartásával nyújt példát a fiatalabb generációk számára. Így van ez a most bemutatásra kerülő Gortka László esetében is, akire méltán lehetünk büszkék.
2022. április 25-29 között változatos programokkal zajlott a Fenntarthatósági témahét. Érdekes online tanórák mellett, különböző projektek keretében foglalkoztak a víz, hulladék, felelős fogyasztás, egészségvédelem témákkal. A tanulóink munkáiból készült kiállításon
Kedden reggel 7 órától majdnem este 7 óráig a KSZ12/8 és a KSZ12/10E szakács tanulók és a 3/11/4 és a KSZ12/8 pincér tanulói sürögtek-forogtak a 2. emeleti tankonyhán és tanétteremben.