Élelmiszeripari technikus vizsga, – 2.14.A
Categories:
Ma a 2/14/A osztály élelmiszeripari technikusai is levizsgáztak. Ők szakképesítésükkel élelmiszeripari üzemekben, laboratóriumokban az élelmiszer alapanyagainak minőségi és mennyiségi átvételében vizsgálatában, feldolgozásában, tárolási és csomagolási munkáiban vehetnek majd részt. Higiéniai és minőségbiztosítási tevékenységet is elláthatnak majd leendő munkahelyükön.
Gratulálunk a sikeres vizsgákhoz!
2021.01.21-én csütörtökön az Élelmiszer-ellenőrzési technikusok 60 perces központi interaktív írásbeli vizsgát tettek egyik számítástechnikai tantermünkben, majd egy kis levegőváltozás után megérkeztek a másik épületben lévő laborba, ahol a 180 perces
Március 7-én a 11/B osztály szakács csoportja Balog Katalin szakoktatónkkal Budapestre, a Sirha kiállításra látogattak el. Megnézték a közétkeztetési szakácsversenyt, ahol sok szakmai kiállítóval találkoztak, akiktől informaciót kaptak a vendéglátásban
Március 10-én remek napja volt a 9/C osztálynak. A Rákóczi Szövetség támogatásával osztálykiránduláson vettünk rész. Először a szarvasi Ildikó Cukrászdát látogattuk meg, ahol Urbán Ildikó cukrászmester mutatta be vállalkozását. Nem