A hétfői vizsgákat a 3/11/2 osztály pék csapata kezdte meg reggel 7 órakor. Gyakorlati vizsgafeladatuk alapanyag-, gyártásközi- és késztermék-vizsgálat; mérések, dokumentálás, gazdálkodás és termelési számítás volt.
Ezután ezek alapján kenyerek és különböző termékcsoportba tartozó termékek készítése, kelesztése és sütése volt a feladat, majd a vizsgabizottság előtt kellett bemutatni a késztermékeket. Végezetül még mézeskalács sütésben is bizonyítaniuk kellett.
Gratulálunk frissen végzett tanulóinknak!
Május 9-én Homoródfürdőre érkezett három 1/13A osztályos, vendégtéri szaktechnikus tanuló. Csaplár Dominika, Leszkó Olga és Nagykárpás Melinda az ott található Lobogó panzióban tölti egyhónapos szakmai gyakorlatát. Kellemes ott tartózkodást, jó
Ma a 2. emeleti tankonyhát és tanéttermet a 3/11/2 osztály fogadós csapata vette birtokba. Fogadós szakmai tevékenységekből kellett tételeket húzniuk, majd az elkészítendő ételhez kellett megteríteniük. Ezután a konyhában elkészítették
2021. október 20-án a 11. B és 12. A osztályokkal indult Gera Andrea és Gyulai Éva a tanulmányi kirándulás keretében Visegrádra. Az autóbusz 6:45-kor indult a békéscsabai Penny áruház elől,