A hétfői vizsgákat a 3/11/2 osztály pék csapata kezdte meg reggel 7 órakor. Gyakorlati vizsgafeladatuk alapanyag-, gyártásközi- és késztermék-vizsgálat; mérések, dokumentálás, gazdálkodás és termelési számítás volt.
Ezután ezek alapján kenyerek és különböző termékcsoportba tartozó termékek készítése, kelesztése és sütése volt a feladat, majd a vizsgabizottság előtt kellett bemutatni a késztermékeket. Végezetül még mézeskalács sütésben is bizonyítaniuk kellett.
Gratulálunk frissen végzett tanulóinknak!
Ma a KSZ11/7 osztály érettségi illetve szakmatanulás utáni újabb szakmát elsajátító tanulóink tettek turizmus-vendéglátás ágazati vizsgát. A pincér-vendégtéri szakembernek és cukrásznak tanulók mind megállták a helyüket, pedig nem volt egyszerű
Nagy érdeklődés kísérte idei első nyílt napunkat – megtelt az aula, ahol az általános tájékoztatást hallhatták a 8. osztályt végző tanulók és szüleik. Elsőként a 2. éve zajló, az új
Ma a 2. emeleti tankonyhát és tanéttermet a 3/11/2 osztály fogadós csapata vette birtokba. Fogadós szakmai tevékenységekből kellett tételeket húzniuk, majd az elkészítendő ételhez kellett megteríteniük. Ezután a konyhában elkészítették