Pincér gyakorlati vizsga – 5.13.C

Categories:
Hosszú, kemény napon van túl az 5/13/C vendéglátásszervező osztály csapata. Reggel 7 órától voltak talpon és egy reggeli, egy háromfogásos ebéd elkészítését, tálalását, szakszerű felszolgálását mutatták be a vizsgabizottságnak – ráadásul a tanult idegennyelven is! Ezen túl egy díszterítést, egy menükártyát kellett elkészíteniük és még eszközfelismerésből is bizonyítaniuk kellett! A pincér mellékszakképesítés és az érettségi megszerzése után, most egy év után kaphatják kézhez a vendéglátásszervező végbizonyítványukat.
Gratulálunk a szép teljesítményekhez!
Tananyagunk – Szállodák, szállásadó üzemek rendszerezése – kapcsán, szeptember 10-én Békéscsabán két szálláshelyet néztünk meg oktatónk, Hugyeczné Fábián Márta kíséretében. Elsőként a Fiume Hotelt látogattuk meg, ahol Szabó János étteremvezető
2022.03.08-án a 13.A és a 14.A élelmiszerellenőrzési technikus osztályok Szaszákné Pallag Erzsébettel és Szlatki Dániellel a Junior Academy által hirdetett tanulmányi kiránduláson vettek részt, a Szegedi Tudományegyetem Mérnöki Karán, az
Ma a Gyulai út 32. szám alatt megnyílott a 2021/22-es tanév! Ugyan nem síppal, dobbal, de majdnem arra is szükség volt, hiszen a hirtelen jött szemerkélő eső miatt a diákság