Pincér gyakorlati vizsga – 5.13.C
Related Post
Gyakorlati vizsga – 11.6 – szakácsGyakorlati vizsga – 11.6 – szakács
1. Frankfurti leves, marosszéki sertésborda snidlinges burgonyával, csalamádé, rizsfelfújt málnatükrön. 2. Karalábéleves aprógaluskával, roséra sült kacsamell édesburgonya-pürével, zöldalmás mangó salsával körítve, majonézes kukoricasaláta, túrós palacsinta. 3. Málnakrémleves vaníliafagylalttal, csirkemellfilé paprikás
Erasmus+ KA1 – HomoródfürdőErasmus+ KA1 – Homoródfürdő
Május 9-én Homoródfürdőre érkezett három 1/13A osztályos, vendégtéri szaktechnikus tanuló. Csaplár Dominika, Leszkó Olga és Nagykárpás Melinda az ott található Lobogó panzióban tölti egyhónapos szakmai gyakorlatát. Kellemes ott tartózkodást, jó
Gyakorlati vizsga – 14.A – vendégtéri szaktechnikusGyakorlati vizsga – 14.A – vendégtéri szaktechnikus
Szerdán vendégtéri szaktechnikusoknak is gratulálhattunk. A 2 kitartó hölgynek menükártyát kellett összeállítani egy 5 fogásos díszvacsorához, majd megteríteni hozzá. Ezután egy 3 fogásos ebédhez terítettek át. A svájci felszolgálás után