Tanulmányi kirándulás a Debreceni Egyetemen

Categories:
A 12/A, 13/E és 14/A osztályok Élelmiszer-ellenőrzési technikus tanulói ma tanulmányúton vettek részt a Debreceni Egyetem Mezőgazdaság-, Élelmiszertudományi és Környezetgazdalkodási Karán. A nyílt nap keretében a Liszt vizsgáló-, Növényélettani laboratórium és a Halbiológiai intézet munkájába nyerhettek betekintést, valamint tájékozódhattak az élelmiszermérnöki képzés részleteiről. Bízunk benne, hogy a jövőben sok diákunk diplomaosztóján is részt vehetünk.
Kísérő tanárok: Szlatki Dániel, Szaszákné Pallag Erzsébet
Iskolánk 11/A és a 13/A élelmiszerellenőrzési technikus tanulói Szaszákné Pallag Erzsébet és Szlatki Dániel oktatókkal pénteken Budapesten vettek részt tanulmányi kiránduláson, a kétévente megrendezésre kerülő OMÉK-en (Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari
Május 28.-án a 13. évfolyam élelmiszer-ellenőrzési technikus tanulói a Bonduelle Central Europe Kft -nél jártak üzemlátogatáson. A zöldborsó feldolgozás technológiai lépéseit követhették végig. A tanulók a nyersanyag- és gyártásközi minősítő
Október 6-a alkalmából iskolánk három tanára, Gera Andrea, Soós István, Tóth Péter és hat tanulòja, Farkas Tifani 10/B, Virág Janka 12/A, Péter Vivien 12/A, Némedi Tünde 12/B, Stir Katalin 12/B