Tanulmányi kirándulás a Debreceni Egyetemen

Categories:
A 12/A, 13/E és 14/A osztályok Élelmiszer-ellenőrzési technikus tanulói ma tanulmányúton vettek részt a Debreceni Egyetem Mezőgazdaság-, Élelmiszertudományi és Környezetgazdalkodási Karán. A nyílt nap keretében a Liszt vizsgáló-, Növényélettani laboratórium és a Halbiológiai intézet munkájába nyerhettek betekintést, valamint tájékozódhattak az élelmiszermérnöki képzés részleteiről. Bízunk benne, hogy a jövőben sok diákunk diplomaosztóján is részt vehetünk.
Kísérő tanárok: Szlatki Dániel, Szaszákné Pallag Erzsébet
A 13. évfolyam dekoratőr tanulói könyvkötészeten vehettek részt Bíró Bertold könyvkötő segítségével. A tanulók megismerhették a könyvkötészet elméleti és gyakorlati alapjait.
Akik mindent bevetettek, lelkesedtek és elmentek eme méltán híres fesztiválra, ami immáron a 25. Méghogy elmentek! Beszereztek, rendezkedtek, dÍszítettek, gyúrtak, kooperáltak, töltöttek, mosogattak, megterítettek és meg is ették, mit az
2022.06.08-án az élelmiszerellenőrzési-technikus osztályok Budafokon az élesztőgyárban jártak üzemlátogatáson Bárdos Zsiga Csaba, Szaszákné Pallag Erzsébet és Szlatki Dániel oktatókkal. Az üzembe érve legelőször balesetvedelmi oktatáson vettek részt, majd védőruhazatba öltözve