A mai napon a 10/D, 13/E és a 14/A osztályok Élelmiszer-ellenőrzési technikus tanulói a Szegedi Tudományegyetem Mérnöki Karán 2 gyakorlati órán vettek részt az Édesipari laboratóriumban és a Sütőipari műhelyben.
A diákok nagyon élvezték a foglalkozásokat, melynek hatására sokak fejében megfordult, hogy élelmiszermérnöki pályán tanulnának tovább.
Balázs Katalin és Szaszákné Pallag Erzsébet, kísérő tanárok
A 26. Csabai Kolbászfesztivál Ifjúsági Kolbászkészítő Versenyére pénteken került sor, melyen középiskolás és egyetemi csapatok készítették a csabai kolbászt. Idén 130 csapat nevezett a megmérettetésre. A 2.14.A osztály kereskedői és
Mirbest Gasztro Expo-n járt iskolánk majd negyven tanulója Veresné Szabó Ilona, Horváth Ferenc, második napon Fábián-Marozs Anett és Harsányi Márton oktatók kíséretében. A szakmai rendezvényen a hazai gasztronómiai élet meghatározó
Elmúlt héten a Szegedi Egyetem Mérnöki kara, Élelmiszermérnöki Intézetének Nyílt napjára látogatott el az 5/13/C-ből Rózsa Lili, Veres Viktória, a 14/ A ból Hankó Emese és Baka Barbara Molnárné Iván