Kirándulások Szakmai üzemlátogatás Gyulán

Szakmai üzemlátogatás Gyulán

2024. május 24-én a 12/C osztály turisztikás csoportja Gyulán szakmai üzemlátogatáson vett részt Borbély-Kertes Kata és Havas Istvánné kíséretében. 

A Wellness Hotel Gyula**** Superior szállodát volt lehetőségünk megtekinteni, ahol részletes tárlatvezetésben vettünk részt egy ott dolgozó hölgy által irányítva. Megismertük a minden téren családbarát szálloda belterületén található különböző típusú szobákat (Standard, Lakosztály), a saját beltéri Wellness részleget, a széles kínálattal rendelkező étterem és bár kínálatát és funkcióit, illetve megmutatták nekünk a gyermekek részére kialakított játszóházat is. 

Rövid sétát követően lehetőség adatott arra, hogy a Gyulai várat és az Almásy-kastélyt, Gyula fő turisztikai attrakcióit megcsodálhassuk. A nap zárásaként egy belvárosi vendéglátóhelyen ebédeltünk közösen.

Készítette: Máté Éva, 12/C

Related Post

ÜzemlátogatásÜzemlátogatás

Üzemlátogatáson volt az  1/13/B Szabóné Veres Ilona csoportja, akiket Szigetvári Péter, Balázs Katalin, Kiss Csanád, Fazekas Erika oktatók kísértek el. Horváth György pálinka-főzőmester körbevezetése alatt sok technikai információt kaphattunk a