Pék – cukrász Szakma Kiváló Tanulója Verseny – Cukrászati termékek elkészítése

Categories:
Március 11-e és 13-a között iskolánkban zajlik a Pék-cukrász Szakma Kiváló Tanulója verseny. Az első napon, hétfőn, a megnyitó és sorszámhúzás után a kiválóságok iskolánk cukrász tanműhelyében szorgoskodtak. 11 órától egészen 17 óráig két cukrászati terméket kellett előállítaniuk: 1kg forrázott tésztából készült töltött teasüteményt és 1 db 16 szeletes nemzetközi trendnek megfelelő tortát. A feladat összetett volt: az időbeosztásra, anyaghasználatra, az esztétikumra egyaránt ügyelniük kellett, miközben a vizsgabizottság végig figyelemmel kísérte munkájukat.
A Közép-magyarországi ASZC Toldi Miklós Élelmiszeripari Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium, Nagykőrösön, 2023.04.14-én, immár XX. alkalommal rendezte meg a Hagyományok, ízek, régiók OTDK versenyét. Idén a Zwack végzős élelmiszer-ellenőrzési technikus
Március 11-e és 13-a között rendezte meg iskolánk a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara által szervezett Pék-cukrász Szakma Kiváló Tanulója Versenyt. Az eredményhirdetésen kiderült, hogy a résztvevő 15 tanulóból kinek sikerült teljesítményével
Idén 7 csapat nevezett a Legyél Te is Pénzügyi Junior Klasszis versenyre, amely egy országosan meghirdetett megmérettetés. Az 1. fordulóhoz tartozó online kvíz-kérdéssort 2024. október 22-én délelőtt töltötték ki a