Erasmus+ Szakmai gyakorlat Valenciában

Szakmai gyakorlat Valenciában

2023. március 5. és április 4. között iskolánk 12 tanulója vesz részt szakmai gyakorlaton Valenciában  Spanyolországban az Erasmus+ 2020-1-HU01-KA116-078135 „A Keri feltérképezi Európát” pályázat keretein belül. 

Antal Dóra (1/13/A) kereskedő és webáruházi technikusként dolgozik a Toys R Us áruházban, Bugyik Nikoletta (KK 12/D) a cukrászok csapatát erősíti a Horno Pastelería Moliner-ben; Hegedűs Alex (KK 12/D) és Szentmiklósi Illés (3/11/5) a Restaurante Aduana-ban teljesít szakács szakmai gyakorlatot; Komlósi Dóra (KK 12/E) és Perle Dorina (KK 12/E) cukrászként tevékenykedik a Lambert Pastelería-ban; Kovács Kinga (5/13/C) pincér, míg Pősze Márkó (3/11/5) és Nagy Roland (KK 12/D) szakács gyakorlatot teljesít a Hotel Cosmo-ban; Magyar Zoltán Balázs (2/10/3) és Vig Virág (2/10/2) pincér feladatokat lát el a Hotel NH Valencia éttermében és végül, de nem utolsósorban Pákozdi Péter (5/13/C) pincérként dolgozik a Hotel Helen Berger éttermében.

Ez az időszak a város életében nagyon fontos, hisz március 1. és 19. között tart az év legnagyobb fesztiválja, a Fallas. 

Büszkék vagyunk diákjainkra, hisz elmondható, hogy derekasan helyt állnak ebben a túlterhelt időszakban és hasznos szakmai tapasztalattal gazdagodnak a kulturális élmények mellett.

Related Post