Kirándulások Tanulmányi kirándulás Budapesten – Terror Háza

Tanulmányi kirándulás Budapesten – Terror Háza

2022. november 16-án Gera Andrea tanárnő és Tóth Péter tanár úr szervezésében és felügyeletével a 12A és a 12B osztály tanulmányi kiránduláson vett részt Budapesten.

Békéscsabáról az indulásra a 7.20-as gyorsvonattal került sor, nem sokkal 10 óra után ért be a vonat a Keleti pályaudvarra. Mivel az időjárást még megfelelőnek értékeltük, gyalog kerestük fel az utunk céljait. 

Utazásunk legfőbb célja a Terror Háza Múzeum meglátogatása volt, ahol izgalmas, olykor igen megrendítő tárlatvezetésen vehettünk részt.

A múzeumot követően maradt még némi időnk a vonat indulásáig, melyet élelem vásárlásával töltöttük el, az Aréna Plázaban.

Este, 19 óra tájékán ért haza Békéscsabára a vonatunk. 

Összessegeben tartalmas, színvonalas, a diákok visszajelzései alapján érdekes és informatív napot töltöttünk el Budapesten.

Related Post

Séf The World döntőSéf The World döntő

SÉF the World – „HENTESMENTES”- remekelt a döntőben iskolánk csapata! A Magyar Természetvédők Szövetsége a Közétkeztetők és Élelmezésvezetők Országos Szövetségével együttműködve környezetvédelmi vetélkedőt hirdetett, melynek témája a fenntartható és egészséges