Iskolai rendezvények Alapítványi bál

Alapítványi bál

Jó hangulatban telt a 9. KVISZA Alapítványi Bálunk, melyhez rengeteg támogatást kaptunk. 

Köszönet érte mindazoknak,akik anyagiakkal, alapanyagokkal, munkájukkal támogatták az estet, melynek teljes bevétele az alapítványt gyarapítja, ami pedig diákjaink javát szolgálja majd a továbbiakban is. 

A bálat ismét megtisztelte jelenlétével Herczeg Tamás országgyűlési képviselő is, aki elismerően szólt iskolánk magas színvonalú helytállásáról, hiszen a bál hűen tükrözi vissza azt a munkát, melyről a hétköznapjaink is szólnak. 

A vendéglátás minden mozzanatában részt vettek tanulóink, oktatóink: az előkészítéstől, a terítéstől, a sütéstől, főzéstől, tálalástól, kiszolgálástól kezdve a díszítésekig, no és a bál utáni rendrakásban is!

Related Post

BeiratkozásBeiratkozás

Alig, hogy elbúcsúztattuk azokat, akiknek már indulniuk kellett (minden érettségiző osztályunk levizsgázott), máris köszöntöttük, ismerkedtünk a bejövőkkel, ugyanis a következő tanévre a héten vártuk a beíratkozókat. Nem csak a most

Valentin nap a KeribenValentin nap a Keriben

Immár hagyomány, hogy minden évben, február 14-én, a diákok különböző Valentin napi programokon vehetnek részt iskolánkban. A diákönkormányzat által szervezett játékokon kívül a tanulók tanórai keretek között is ismerkedhettek a