Kirándulások Üzemlátogatás az élesztőgyárban

Üzemlátogatás az élesztőgyárban

2022.06.08-án az élelmiszerellenőrzési-technikus osztályok Budafokon az élesztőgyárban jártak üzemlátogatáson Bárdos Zsiga Csaba, Szaszákné Pallag Erzsébet és Szlatki Dániel oktatókkal. Az üzembe érve legelőször balesetvedelmi oktatáson vettek részt, majd  védőruhazatba öltözve folytatták a betekintést az üzem működésébe. Az élesztő gyartásának minden fázisát megmutatták a laborvizsgálatoktól kezdve egészen a csomagoló részlegig. Megtudták, hogy az élesztőket minden gyártási fázisban 3 óranként vizsgálják a biztonságos termékelőállítás miatt. Az elkészült élesztőkből a helyi sütőrészlegükben mindenféle termékekeket készítenek és fejlesztéseket is végeznek. A kirándulás sok új információval és tapasztalattal gazdagította a résztvevőket. 

Köszönjük a Lessaffre Magyarország Élesztőgyártó és Ker. Kft. szíves vendéglátását! 

Lesaffre Magyarország

Related Post

Mirbest Gasztro ExpoMirbest Gasztro Expo

Mirbest Gasztro Expo-n járt iskolánk majd negyven tanulója Veresné Szabó Ilona, Horváth Ferenc, második napon Fábián-Marozs Anett és Harsányi Márton oktatók kíséretében. A szakmai rendezvényen a hazai gasztronómiai élet meghatározó

ÜzemlátogatásÜzemlátogatás

Üzemlátogatáson volt az  1/13/B Szabóné Veres Ilona csoportja, akiket Szigetvári Péter, Balázs Katalin, Kiss Csanád, Fazekas Erika oktatók kísértek el. Horváth György pálinka-főzőmester körbevezetése alatt sok technikai információt kaphattunk a