Kedden az idei utolsó csapat is megkezdte ágazati vizsgáját. A 10 C osztály cukrász és turisztikai szaktechnikusai a turizmus-vendéglátás ágazati vizsgájuk első napján a cukrász műhelyben remekeltek és portfóliójukat mutatták be. Ma megszületett (kisült) az idei tanév ágazati vizsgáinak legszebb linzerkarikája is, ( tessék megkeresni melyik az)! De a piskótatekercsek, nérók és tejszínes fánkocskák között is volt néhány remek. A portfóliók is rengeteg közeli turisztikai célponthoz hozták meg a kedvünket, nem beszélve egy-két kellemes vendéglátóhelyről, ahova szintén kedvet csináltak nekünk a fiatalok, hogy ellátogassunk oda.
Holnap szakácskodnak és pincérkednek a 10 C-sek. Hajrá, hajrá!
Hogyan ajánljunk minőségi párlatot a vendégnek, hogyan készül a hungarikum, a jóféle pálinka? A 13/A osztály vendégtéri technikusai részletes magyarázatot
2022.03.08-án a 13.A és a 14.A élelmiszerellenőrzési technikus osztályok Szaszákné Pallag Erzsébettel és Szlatki Dániellel a Junior Academy által hirdetett
Iskolánkban február 3-án került sor a 12/A osztály szállodai recepciós tanulóinak 60 perces gyakorlati vizsgájára. A megmérettetésen mind a 16