Ágazati alapvizsga – 1.9.2, 1.9.3 – turizmus, vendéglátás

Categories:
Ma a turizmus – vendéglátás ágazati alapvizsgák kezdődtek meg az 1/9/2 és 1/9/3 pincér-vendégtéri szakember, szakács, cukrász és panziós-fogadós osztályokban. Az első napot portfóliójuk bemutatásával kezdték, majd a cukrászüzemben piskótatekercs, néró teasütemény, linzerkarika vagy tejszínes fánk valamelyikét készítették el és mutatták be a bizottságnak. Holnap még a főzés és a tálalás, terítés, felszolgálás tudásukból adnak számot.
A KSZ12/7 osztály pincér-vendégtéri szakemberei és szakácsai egymás keze alá dolgozva bizonyítottak tanműhelyeinkben mindent eddig megszerzett tudásukról lépésről lépésre, akár csak egy valódi étteremben, panzióban. A vendég megérkezésétől, étel-, italrendelésétől
Ma reggel 9-től a 2/14/B osztály szakács szaktechnikusai kezdték meg interaktív vizsgájukat! Hajrá!
A KK13/F is megkezdte ma a szóbeli érettségit! Szurkolunk!!!