Újabb látogatás az Árpád Pálinkatanyán
Categories:
Hogyan ajánljunk minőségi párlatot a vendégnek, hogyan készül a hungarikum, a jóféle pálinka?
A 13/A osztály vendégtéri technikusai részletes magyarázatot kaptak minderről az Árpád Pálinkatanyán tett üzemlátogatáson, ahová Bárdos-Zsiga Csaba tanár úr kísérte el őket.
Köszönjük a lehetőséget!
„Süssünk, süssünk valamit…” Akár énekelve is érkezhettek volna hozzánk a szlovák ovisok, de inkább hangos „Dobry den!” köszöntéssel léptek be hozzánk. Tanulóink között akadt olyan, aki nem lepődött meg, talpraesetten
2020. március 16-án félbeszakadt a tanév. Pedagógus és tanuló egyaránt úgy érezhette, kettétörtek azok az álmok, tervek, elképzelések, melyekre 4-5 éve együtt készültek. Kezdetét vette egy szokatlan helyzet bezártsággal, online
Hétfőn vizsgázott a KSZ12/10E pék-cukrász felnőtt csapata, akiknek ma a pékségben kellett bizonyítaniuk. Feladatuk ugyanaz volt, mint a nappali tagozatos diákoké, azonban rájuk még vár egy nehéz, de izgalmas megmérettetés: