Ágazati alapvizsga – Élelmiszeripar, Kereskedelem
Categories:
Élelmiszeripar és Kereskedelem ágazati alapvizsgát tettek ma az érettségi utáni nappali és esti képzésünk hallgatói. Az írásbeli feladatok után élelmiszer-ellenőrzési technikusaink, kereskedő és webáruházi technikusaink szóban és gyakorlatban egyaránt bizonyítottak: nekirugaszkodhatnak a végső vizsga előtti félévnek!
Gratulálunk mindannyiuknak, további sikeres felkészülést kívánunk!
2022. április 23-án, szombaton rendezték meg EGERBEN a Sárvári Kálmán Technikum, Szakképző Iskola épületében az OSZKTV (Országos Szakképző Iskolai Közismereti Tanulmányi Verseny) országos döntőjét. A háromfordulós versenyre 1907 diák nevezett
Az ÁSZÉV (Ágazati és ágazaton belüli specializáció szakmai érettségi vizsgatárgyak versenye) I. interaktív fordulója 2021. 02. 22-23-án került megrendezésre. Ezt a tudáspróbát az Innovációs és Technológiai Minisztérium hirdette meg nappali
1. Frankfurti leves, marosszéki sertésborda snidlinges burgonyával, csalamádé, rizsfelfújt málnatükrön. 2. Karalábéleves aprógaluskával, roséra sült kacsamell édesburgonya-pürével, zöldalmás mangó salsával körítve, majonézes kukoricasaláta, túrós palacsinta. 3. Málnakrémleves vaníliafagylalttal, csirkemellfilé paprikás