Idegennyelvi munkaközösség – Halloween
Related Post
Élelmiszeripari technikus vizsga, – 2.14.AÉlelmiszeripari technikus vizsga, – 2.14.A
Ma a 2/14/A osztály élelmiszeripari technikusai is levizsgáztak. Ők szakképesítésükkel élelmiszeripari üzemekben, laboratóriumokban az élelmiszer alapanyagainak minőségi és mennyiségi átvételében vizsgálatában, feldolgozásában, tárolási és csomagolási munkáiban vehetnek majd részt. Higiéniai
Gyakorlati vizsga – 11.6 – szakácsGyakorlati vizsga – 11.6 – szakács
1. Frankfurti leves, marosszéki sertésborda snidlinges burgonyával, csalamádé, rizsfelfújt málnatükrön. 2. Karalábéleves aprógaluskával, roséra sült kacsamell édesburgonya-pürével, zöldalmás mangó salsával körítve, majonézes kukoricasaláta, túrós palacsinta. 3. Málnakrémleves vaníliafagylalttal, csirkemellfilé paprikás
Tanulóink turistáskodása városunkbanTanulóink turistáskodása városunkban
Szeptember 11-én iskolánk 9/C valamint KSZ11/7 osztályának turisztikai technikus, szakács, pincér-vendégtéri szakember és cukrász tanulói oktatóik – Hugyeczné Fábián Márta, Harsányi Márton, Kern Szilárd – kíséretében körbejárták Békéscsaba belvárosát. Turista