Tegnap sikeresen levizsgáztak, ma délelőtt 10 órától pedig már elbúcsúztattuk a 3/11/5 pincér osztály tanulóit. A frissen végzett szakemberek közül többen maradnak érettségire nálunk, de jó páran még a nyári szünetet sem várják meg: bizonyítvánnyal a zsebben már be is állnak a munka világába. Bizony, az ezt a szakmát választók ezután is főleg akkor dolgoznak majd, amikor mások pihennek…
További sok sikert, boldogságot kívánunk mind szakmai-, mind magánéletükben!
Március 7-én a 11/B osztály szakács csoportja Balog Katalin szakoktatónkkal Budapestre, a Sirha kiállításra látogattak el. Megnézték a közétkeztetési szakácsversenyt, ahol sok szakmai kiállítóval találkoztak, akiktől informaciót kaptak a vendéglátásban
Szóbeli vizsgákkal kezdődött meg a hétfő iskolánkban. Ma a vendéglátásszervezők és a szakácsok adnak számot tudásukból.
Hogyan kerül a gyümölcs(párlat) az üvegbe? A 9/A osztály élelmiszer-ellenőrzési technikusai még március végén látogattak el az Árpád Pálinkatanyára Bárdos-Zsiga Csaba tanár úrral, hogy a mikéntjéről személyesen meggyőződhessenek, a tankönyvben