Bizonyítványosztás – 3.11.2
Related Post
Gyakorlati vizsga – 11.6 – szakácsGyakorlati vizsga – 11.6 – szakács
1. Frankfurti leves, marosszéki sertésborda snidlinges burgonyával, csalamádé, rizsfelfújt málnatükrön. 2. Karalábéleves aprógaluskával, roséra sült kacsamell édesburgonya-pürével, zöldalmás mangó salsával körítve, majonézes kukoricasaláta, túrós palacsinta. 3. Málnakrémleves vaníliafagylalttal, csirkemellfilé paprikás
Folytatódtak az ágazati vizsgákFolytatódtak az ágazati vizsgák
Ágazati vizsgasorozatunk 19-én kedden – járványügyi szabályok betartása mellett – a pincér-vendégtéri szakember, a cukrász és a szakács tanulók megmérettetésével folytatódott. A gyakorlati vizsgarészt 90 perc alatt kellett teljesíteniük és
Gyakorlati vizsga – 14.A – vendégtéri szaktechnikusGyakorlati vizsga – 14.A – vendégtéri szaktechnikus
Szerdán vendégtéri szaktechnikusoknak is gratulálhattunk. A 2 kitartó hölgynek menükártyát kellett összeállítani egy 5 fogásos díszvacsorához, majd megteríteni hozzá. Ezután egy 3 fogásos ebédhez terítettek át. A svájci felszolgálás után