Vendéglátásszervező-vendéglős gyakorlati vizsga – 2.14.A

Categories:
A 2/14A osztály érettségi után tanulta ki nálunk 2 éves nappali képzésen a vendéglátásszervező-vendéglős szakmát. Ma gyakorlati tudásukat mutatták meg a vizsgabizottságnak. Reggeli készítése, felszolgálása, egy 3 fogásos ebéd elkészítése, tálalása, felszolgálása illetve egy alkalomhoz illő menükártya összeállítása és díszterítés volt a feladatuk. Mindezek mellett idegen nyelven kellett a vendéget kiszolgálni, italt ajánlani, költség- és árkalkulációt készíteni. És természetesen az eszközfelismerés sem maradhatott el.
Szép munka volt, gratulálunk!
2022. május 13-án a 13.A és 14.A élelmiszerellenőrzési-technikusok tanulmányi kiránduláson vettek részt a Szegedi Tudomány Egyetem Mérnöki karán. A látogatáson laboratóriumban fehérje, zsírmeghatározást valamint színmérést mutattak be. Ezután a sütőipari
A csütörtöki nap is hosszú vizsganap volt a 2. emeleten. A 3/11/6 szakácsai és a 3/11/5 pincérei mutatták be tudományukat a vizsgabizottságnak. Két csoportra osztva dolgoztak egymás keze alá –
2021.01.21-én csütörtökön az Élelmiszer-ellenőrzési technikusok 60 perces központi interaktív írásbeli vizsgát tettek egyik számítástechnikai tantermünkben, majd egy kis levegőváltozás után megérkeztek a másik épületben lévő laborba, ahol a 180 perces