Vendéglátásszervező-vendéglős gyakorlati vizsga – 2.14.A

A 2/14A osztály érettségi után tanulta ki nálunk 2 éves nappali képzésen a vendéglátásszervező-vendéglős szakmát. Ma gyakorlati tudásukat mutatták meg a vizsgabizottságnak. Reggeli készítése, felszolgálása, egy 3 fogásos ebéd elkészítése, tálalása, felszolgálása illetve egy alkalomhoz illő menükártya összeállítása és díszterítés volt a feladatuk. Mindezek mellett idegen nyelven kellett a vendéget kiszolgálni, italt ajánlani, költség- és árkalkulációt készíteni. És természetesen az eszközfelismerés sem maradhatott el.

Szép munka volt, gratulálunk!

Related Post

Gyakorlati vizsga – 11.6 – szakácsGyakorlati vizsga – 11.6 – szakács

1. Frankfurti leves, marosszéki sertésborda snidlinges burgonyával, csalamádé, rizsfelfújt málnatükrön.   2. Karalábéleves aprógaluskával, roséra sült kacsamell édesburgonya-pürével, zöldalmás mangó salsával körítve, majonézes kukoricasaláta, túrós palacsinta.  3. Málnakrémleves vaníliafagylalttal, csirkemellfilé paprikás