Bizonyítványosztás – KSZ.11.8.E, KSZ.12.9
Related Post
Szállodalátogatás GyulánSzállodalátogatás Gyulán
Október végén iskolánk 2/14/A és 5/13/B turisztikás szakos tanulói Kertes Kata és Szabó Dezső oktatókkal közösen látogattak el Gyulára, ahol a városnézés mellett a Hunguest Hotel Erkelt és az Elizabeth
Gyakorlati vizsga – 11.6 – szakácsGyakorlati vizsga – 11.6 – szakács
1. Frankfurti leves, marosszéki sertésborda snidlinges burgonyával, csalamádé, rizsfelfújt málnatükrön. 2. Karalábéleves aprógaluskával, roséra sült kacsamell édesburgonya-pürével, zöldalmás mangó salsával körítve, majonézes kukoricasaláta, túrós palacsinta. 3. Málnakrémleves vaníliafagylalttal, csirkemellfilé paprikás
Látogatás az Árpád PálinkatanyáraLátogatás az Árpád Pálinkatanyára
Hogyan kerül a gyümölcs(párlat) az üvegbe? A 9/A osztály élelmiszer-ellenőrzési technikusai még március végén látogattak el az Árpád Pálinkatanyára Bárdos-Zsiga Csaba tanár úrral, hogy a mikéntjéről személyesen meggyőződhessenek, a tankönyvben
























