Vendéglátásszervező-vendéglős gyakorlati vizsga – 2.14.A
Categories:
A 2/14A osztály érettségi után tanulta ki nálunk 2 éves nappali képzésen a vendéglátásszervező-vendéglős szakmát. Ma gyakorlati tudásukat mutatták meg a vizsgabizottságnak. Reggeli készítése, felszolgálása, egy 3 fogásos ebéd elkészítése, tálalása, felszolgálása illetve egy alkalomhoz illő menükártya összeállítása és díszterítés volt a feladatuk. Mindezek mellett idegen nyelven kellett a vendéget kiszolgálni, italt ajánlani, költség- és árkalkulációt készíteni. És természetesen az eszközfelismerés sem maradhatott el.
Szép munka volt, gratulálunk!
A mai nappal elkezdődtek iskolánkban az ágazati alapvizsgák. A szakképző iskolákba járóknak a 9. évfolyam végén az adott ágazatban történő munkavégzéshez szükséges szakmai alaptudását és kompetenciáit mérik ezen a vizsgán,
Nemzetiszínbe öltözött gyönyörű, napfényes aulánk, hogy közösen emlékezzünk a márciusi ifjakra! Azokra az egykori fiatalokra, akik példát mutatnak ma is nekünk hazaszeretetből, elkötelezettségből, bátor kiállásból. Színvonalas ünnepi műsorunkat Mák Beáta
Március 7-én a 11/B osztály szakács csoportja Balog Katalin szakoktatónkkal Budapestre, a Sirha kiállításra látogattak el. Megnézték a közétkeztetési szakácsversenyt, ahol sok szakmai kiállítóval találkoztak, akiktől informaciót kaptak a vendéglátásban