Egyéb kategória Debütálnak az Ágazati alapvizsgák

Debütálnak az Ágazati alapvizsgák

A mai nappal kezdődően iskolánkban debütálnak az Ágazati alapvizsgák.
A sort 18-án a KSZ11/7 osztály Kereskedelmi értékesítő csoportjának, valamint az 1/13A osztály Kereskedő és webáruházi technikus csoportjának diákjai nyitották. Mindenki szabályszerűen, a távolságot betartva, maszkban és gumikesztyűben érkezett.

Bemelegítésként a Moodle rendszeren keresztül meg kellett oldaniuk egy 60 perces interaktív feladatlapot gazdasági-és kereskedelmi ismeretek témakörben. Ezt a feladat részt – úgy, mint a többi vizsgarész feladatait is – oktatóik állították össze, szerkesztették, alkották meg számukra.

Az írásbeli abszolválása után diákjaink még maradtak a gépteremben, mivel a gyakorlati vizsga Információkezelés részét is itt teljesítették, melyre 45 perc állt rendelkezésükre. Internet, szövegszerkesztő-és táblázatkezelő program alkalmazásával üzleti levelet kellett készíteniük és elmenteniük egy megadott mappába, majd egy hiányos szállító levelet kellett kitölteniük megadott adatok alapján.

Mindezek után a vizsgabizottság és a vizsgázók is szívtak egy kis friss levegőt, miközben átsétáltak az új helyre költözött és megújult Tanboltunkba, hogy a harmadik vizsgarészt méltó körülmények között ugorják meg. Viselkedéskultúra/kommunikáció témakörön belül, szituációs feladatokban páros munkát kellett elvégezniük, vizsgázó és vizsgáztató felállásban.

Gratulálunk az elért sikerekhez, köszönjük a vizsgaszervezők, oktatók, jegyzők, a technikai/adminisztratív dolgozók munkáját és a továbbiakban is kívánunk mindenkinek nagyon jó egészséget!

Best Wordpress Gallery Plugin

Related Post