Vendéglátásszervező-vendéglős gyakorlati vizsga – 2.14.A
Categories:
A 2/14A osztály érettségi után tanulta ki nálunk 2 éves nappali képzésen a vendéglátásszervező-vendéglős szakmát. Ma gyakorlati tudásukat mutatták meg a vizsgabizottságnak. Reggeli készítése, felszolgálása, egy 3 fogásos ebéd elkészítése, tálalása, felszolgálása illetve egy alkalomhoz illő menükártya összeállítása és díszterítés volt a feladatuk. Mindezek mellett idegen nyelven kellett a vendéget kiszolgálni, italt ajánlani, költség- és árkalkulációt készíteni. És természetesen az eszközfelismerés sem maradhatott el.
Szép munka volt, gratulálunk!
A keddi napon az eladók gyakorlati vizsgájára és választható tantárgyként a földrajz írásbeli érettségire került sor iskolánkban. Gratulálunk a sikeres vizsgákhoz!
„Ha élet zengi be az iskolát…” Ha az iskolát még nem is, de az udvart már mindenképpen bezengte. De amilyen gyorsan élettel telt meg, olyan hirtelen ismét el is csendesedett,
Ma az élelmiszeripari ágazaton tanulók közül az 1/9/2 pék-cukrász tanulói adtak számot az első évben tanultakról. Az intézményünk által szervezett ágazati alapvizsgát oktatóinkból és az elnökből álló ágazati alapvizsga vizsgabizottság