Tanulmányi kirándulás a Debreceni Egyetemen

Categories:
A 12/A, 13/E és 14/A osztályok Élelmiszer-ellenőrzési technikus tanulói ma tanulmányúton vettek részt a Debreceni Egyetem Mezőgazdaság-, Élelmiszertudományi és Környezetgazdalkodási Karán. A nyílt nap keretében a Liszt vizsgáló-, Növényélettani laboratórium és a Halbiológiai intézet munkájába nyerhettek betekintést, valamint tájékozódhattak az élelmiszermérnöki képzés részleteiről. Bízunk benne, hogy a jövőben sok diákunk diplomaosztóján is részt vehetünk.
Kísérő tanárok: Szlatki Dániel, Szaszákné Pallag Erzsébet
Mirbest Gasztro Expo-n járt iskolánk majd negyven tanulója Veresné Szabó Ilona, Horváth Ferenc, második napon Fábián-Marozs Anett és Harsányi Márton oktatók kíséretében. A szakmai rendezvényen a hazai gasztronómiai élet meghatározó
A 11/Bt és az 1/13/Et osztályok a mai napon a Munkácsy Hotelbe látogattak el, ahol lehetőségük nyílt megnézni a különböző szobatípusokat, valamint a szálloda szolgáltatásait: a wellness részlegen a medencéket,
Október 6-a alkalmából iskolánk három tanára, Gera Andrea, Soós István, Tóth Péter és hat tanulòja, Farkas Tifani 10/B, Virág Janka 12/A, Péter Vivien 12/A, Némedi Tünde 12/B, Stir Katalin 12/B