Pék – cukrász Szakma Kiváló Tanulója Verseny – Termék becsomagolása

Categories:
Március 11-e és 13-a között iskolánkban zajlik a Pék-cukrász Szakma Kiváló Tanulója verseny. Az első napon, hétfőn, a cukrász műhelyben való ténykedés után egy termék (250 g-os finom fonott kalács) szakszerű, esztétikus becsomagolása és az előírásoknak megfelelő vevőtájékoztató kiválasztása volt még a feladatuk. Ennek a feladatnak szépen berendezett tanboltunk adott helyet.
Az idei évben már 12. alkalommal került megrendezésre Kisújszálláson az Illéssy Sándor Baptista Technikum és Szakkepző Iskola által szervezett Illéssy Gasztro Kupa. A versenyen iskolánk oktatói és tanulói igen szép
Technikumi osztályaink végzős tanulói ebben a tanévben is megméretteték magukat az ÁGAZATI ÉS ÁGAZATON BELÜLI SPECIALIZÁCIÓ SZAKMAI ÉRETTSÉGI VIZSGATÁRGYAK VERSENYÉN (ÁSZÉV). Az első, interaktív fordulót 3 tanulónk sikeresen teljesítette a
Március 11-e és 13-a között iskolánkban zajlik a Pék-cukrász Szakma Kiváló Tanulója verseny. Az első napon, hétfőn, a megnyitó és sorszámhúzás után a kiválóságok iskolánk cukrász tanműhelyében szorgoskodtak. 11 órától