A Közép-magyarországi ASZC Toldi Miklós Élelmiszeripari Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium, Nagykőrösön, 2023.04.14-én, immár XX. alkalommal rendezte meg a Hagyományok, ízek, régiók OTDK versenyét. Idén a Zwack végzős élelmiszer-ellenőrzési technikus tanulói is megmérettették magukat a rangos, tudományos versenyen. Feladatuk volt, hogy egy előzetes szakdolgozatot írjanak és az OTDK-n, azt megvédjék.
Baka Barbara tanuló az Ízletes Ízeltlábúak;
Bodor Zsófia Hagyományörző kolbászolás Békés vármegyében;
Hankó Emese A szikvíz címmel készített pályázatot.
A munkákat és az előadásokat szakértő zsűri értékelte. Mindhárom tanuló magas színvonalú munkát készített és mutatott be a versenyen.
Baka Barbara tanulónk dolgozata ezüstérmet ért, rá és mindháromukra egyaránt nagyon büszkék vagyunk.
Felkészítők: Szaszákné Pallag Erzsébet és Szlatki Dániel oktatók.
Mostantól pedig, a szakmai vizsga a következő mérföldkő, amihez sok sikert kívánunk!