Bizonyítványosztás – 12.B

Categories:
Related Post

Újabb látogatás az Árpád PálinkatanyánÚjabb látogatás az Árpád Pálinkatanyán
Hogyan ajánljunk minőségi párlatot a vendégnek, hogyan készül a hungarikum, a jóféle pálinka? A 13/A osztály vendégtéri technikusai részletes magyarázatot kaptak minderről az Árpád Pálinkatanyán tett üzemlátogatáson, ahová Bárdos-Zsiga Csaba

Gyakorlati vizsga – 5.13.B – vendéglátásszervezőGyakorlati vizsga – 5.13.B – vendéglátásszervező
Kezdődik… Igen, elkezdődött a gyakorlati vizsgák leglátványosabb, legínycsiklandozóbb része! (Tanúsítom, minden finom is volt, nagyon!) Az 5/13B osztály tanulóinak egy része a pincér szakma és érettségi után ma a vendéglátásszervező

Gyakorlati vizsga – 11.4 – pincérGyakorlati vizsga – 11.4 – pincér
Alkalmi díszvacsora vagy ünnepi ebéd ételsora és a hozzá illő italsor összeállítása, 4 oldalas menükártya tervezése, díszterítés. A vendég asztalánál végzett különleges éttermi munka, koktélkészítés. Ez volt a 3/11/4 pincérosztály