„Vendégül látni valakit annyi, mint felelősséget vállalni jólétéről mindaddig, amíg fedelünk alatt marad”
/Brillant-Savarin/
Munkaközösségünk több mint harminc éve működik a vendéglátó szakmacsoportba tartozó szakképesítések biztos bázisaként. Elődeink és jelenlegi kollégáink hatalmas tudást, szakmai tapasztalatot halmoztak fel. Ezt a megújuló és gazdagodó ismerettárat kínáljuk hasznosításra tanulóink kompetenciáinak fejlesztéséhez.
Munkaközösségünk fő célkitűzései:
Fontosnak tartjuk a piaci igényeknek való megfelelést. A vendéglátás, idegenforgalom napjaink legdinamikusabban fejlődő gazdasági ágazata. Munkaközösségünk a munkaerő-piaci igényekhez alkalmazkodó tárgyi, személyi és naprakész erőforrásokkal szolgálja a tanulók fejlődését.
Fontosnak tartjuk a minőségi szakmai képzést. Szakmai programjainkat folyamatosan felülvizsgáljuk, modern, változatos, egyénhez igazodó szakmai módszertani palettával rendelkezünk.
Fontosnak tartjuk a partnerekkel való kapcsolatápolást. Kiváló kapcsolatokat építettünk ki régiónk sikeresen működő turisztikai vállalkozásaival, szakmai érdekszervezetekkel. Iskolánk tagja a Magyar Gasztronómiai Szövetségnek.
Fontosnak tarjuk az innovatív tárgyi környezet megteremtését. Iskolánk 3 tankonyhával, modern tan-cukrászműhellyel, és 3 pincér kabinettel rendelkezik. Diákjaink a legmodernebb eszközökkel sajátítják el szakmájuk fortélyait.
Fontosnak tartjuk kollégáink folyamatos szakmai fejlődését. Rendszeresen szervezünk szakmai- és pedagógiai továbbképzéseket, részt veszünk szakmai- és tanulmányi versenyeken. Elért eredményeink igazolják a pedagógusok és diákjaink elhivatottságát.
Fontosnak tarjuk diákjaink szakmai motivációjának erősítését. A szakmai életcél felvázolásával erősítjük diákjaink fejlődését. Tanulóink elhelyezkedési esélyei jók, a tanuló éveik alatt teljesített üzemi gyakorlat időtartama munkaviszonyként elismert, versenyeken szerzett eredményeik komoly szakmai elismerésként növelik elhelyezkedési esélyüket.
Fontosnak tartjuk hagyományaink ápolását. Évről-évre megrendezzük díszmunka-bemutatónkat, ahol végzős diákjaink mutatják meg szakmai felkészültségüket. 2009-ben került először megrendezésre a vendéglátós napunk, mely azonnal hatalmas sikert aratott. A rendezvény hagyományteremtő, minden tavasszal várjuk a kedves érdeklődőket. Az esemény aktuális időpontját honlapunkon megtalálják.
A célok megvalósításának garanciája a szakmailag elhivatott, rendkívül dinamikus, kreatív, alkotó munkaközösség.
Honlapunk további oldalain Ön részletesen megismerkedhet munkánkkal, oktatóink tevékenységével, eredményeinkkel, szolgáltatásainkkal.
Köszönjük, hogy érdeklődésével megtisztelt bennünket! Bízunk benne, hogy Ön is szakmai partnerünkké, diákközösségünk részévé válik!
Munkaközösségünk tagjai:
Havas Istvánné
munkaközösség-vezető közgazdász vendéglátó és szálloda szakon közgazdász tanár vendéglátó és szálloda szakon okleveles közgazdásztanár (turizmus-vendéglátás) szakvizsgázott pedagógus, közoktatási vezető
vendéglátóipari üzemgazdász önkormányzati vállalkozói szaküzemgazdász közgazdász tanár vendéglátó- és szálloda szakon közoktatási vezető és pedagógus szakvizsga
Gecsei Tamásné
pedagógia alapszakos bölcsész cukrászmester
Gellényi Erika
vendéglátóipari üzemgazdász közgazdász tanár vendéglátó és szálloda szakon okleveles idegenforgalmi és szállodaipari szaküzemgazdász okleveles közgazdásztanár (turizmus-vendéglátás) szakvizsgázott pedagógus, közoktatási vezető
közgazdász tanár kereskedelem-marketing szak közoktatási vezető és pedagógus szakvizsga
Schupkégel Edit
pénzügyi szakos közgazdász idegenforgalmi és szálloda szakos közgazdász okleveles közgazdásztanár (vállalkozási ismeretek)
Szaszákné Pallag Erzsébet
okleveles élelmiszermérnök
Szabó Dezső
okleveles vendéglátóipari üzemgazdász közgazdász tanár turizmus- és vendéglátó szakon okleveles közgazdásztanár (turizmus-vendéglátás)
Szlatki Dániel
élelmiszermérnök HACCP rendszergazda mérnök tanár
Tóth-Bosits Andrea
pénzügyi szakos közgazdász
This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Cookie settingsACCEPT
Privacy & Cookies Policy
Privacy Overview
This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these cookies, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may have an effect on your browsing experience.
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.