Vendéglátóipar (elmélet) munkaközösség

Tisztelt Látogató!

„Vendégül látni valakit annyi, mint felelősséget vállalni jólétéről mindaddig, amíg fedelünk alatt marad”

/Brillant-Savarin/

Munkaközösségünk több mint harminc éve működik a vendéglátó szakmacsoportba tartozó szakképesítések biztos bázisaként.  Elődeink és jelenlegi kollégáink hatalmas tudást, szakmai tapasztalatot halmoztak fel. Ezt a megújuló és gazdagodó ismerettárat kínáljuk hasznosításra tanulóink kompetenciáinak fejlesztéséhez.

Munkaközösségünk fő célkitűzései:

  1. Fontosnak tartjuk a piaci igényeknek való megfelelést. A vendéglátás, idegenforgalom napjaink legdinamikusabban fejlődő gazdasági ágazata. Munkaközösségünk a munkaerő-piaci igényekhez alkalmazkodó tárgyi, személyi és naprakész erőforrásokkal szolgálja a tanulók fejlődését.
  2. Fontosnak tartjuk a minőségi szakmai képzést. Szakmai programjainkat folyamatosan felülvizsgáljuk, modern, változatos, egyénhez igazodó szakmai módszertani palettával rendelkezünk.
  3. Fontosnak tartjuk a partnerekkel való kapcsolatápolást. Kiváló kapcsolatokat építettünk ki régiónk sikeresen működő turisztikai vállalkozásaival, szakmai érdekszervezetekkel. Iskolánk tagja a Magyar Gasztronómiai Szövetségnek.
  4. Fontosnak tarjuk az innovatív tárgyi környezet megteremtését. Iskolánk 3 tankonyhával, modern tan-cukrászműhellyel, és 3 pincér kabinettel rendelkezik. Diákjaink a legmodernebb eszközökkel sajátítják el szakmájuk fortélyait.
  5. Fontosnak tartjuk kollégáink folyamatos szakmai fejlődését. Rendszeresen szervezünk szakmai- és pedagógiai továbbképzéseket, részt veszünk szakmai- és tanulmányi versenyeken. Elért eredményeink igazolják a pedagógusok és diákjaink elhivatottságát.
  6. Fontosnak tarjuk diákjaink szakmai motivációjának erősítését. A szakmai életcél felvázolásával erősítjük diákjaink fejlődését. Tanulóink elhelyezkedési esélyei jók, a tanuló éveik alatt teljesített üzemi gyakorlat időtartama munkaviszonyként elismert, versenyeken szerzett eredményeik komoly szakmai elismerésként növelik elhelyezkedési esélyüket.
  7. Fontosnak tartjuk hagyományaink ápolását. Évről-évre megrendezzük díszmunka-bemutatónkat, ahol végzős diákjaink mutatják meg szakmai felkészültségüket. 2009-ben került először megrendezésre a vendéglátós napunk, mely azonnal hatalmas sikert aratott. A rendezvény hagyományteremtő, minden tavasszal várjuk a kedves érdeklődőket. Az esemény aktuális időpontját honlapunkon megtalálják.

A célok megvalósításának garanciája a szakmailag elhivatott, rendkívül dinamikus, kreatív, alkotó munkaközösség.

Honlapunk további oldalain Ön részletesen megismerkedhet munkánkkal, oktatóink tevékenységével, eredményeinkkel, szolgáltatásainkkal.

Köszönjük, hogy érdeklődésével megtisztelt bennünket! Bízunk benne, hogy Ön is szakmai partnerünkké, diákközösségünk részévé válik!

Munkaközösségünk tagjai:

 

Szlatki Dániel

munkaközösség-vezető

élelmiszermérnök

HACCP rendszergazda

mérnök tanár

 

Balázs Katalin

okleveles élelmiszertechnológus mérnök

mérnök-tanár

 

Borbély-Kertes Kata

közgazdász turizmus-vendéglátás alapképzési szakon

okleveles közgazdász vezetés és szervezés szakon

 

Demóné Vig Gyöngyi

okleveles közgazdásztanár

személyügyi szervező

gazdálkodási szakos közgazdász

okleveles közgazdász vállakozásfejlesztés szakirány

 

Dorkó Iván

vendéglátóipari üzemgazdász

önkormányzati vállalkozói szaküzemgazdász

közgazdász tanár vendéglátó- és szálloda szakon

közoktatási vezető és pedagógus szakvizsga

 

Gecsei Tamásné

pedagógia alapszakos bölcsész

cukrászmester

 

Gellényi Erika

vendéglátóipari üzemgazdász

közgazdász tanár vendéglátó és szálloda szakon

okleveles idegenforgalmi és szállodaipari szaküzemgazdász

okleveles közgazdásztanár (turizmus-vendéglátás)

szakvizsgázott pedagógus, közoktatási vezető

 

Harsányi Márton

vendéglátó szakmenedzser

vendéglátó technikus

okleveles közgazdásztanár (turizmus-vendéglátás)

 

Havas Istvánné

közgazdász vendéglátó és szálloda szakon

közgazdász tanár vendéglátó és szálloda szakon

okleveles közgazdásztanár (turizmus-vendéglátás)

szakvizsgázott pedagógus, közoktatási vezető

 

Molnárné Iván Éva

élelmiszertechnológus üzemmérnök

okleveles élelmiszeripari marketing-menedzser szaküzemmérnök

mérnök-tanár

 

Sajti Gréta

közgazdász tanár kereskedelem-marketing szak

közoktatási vezető és pedagógus szakvizsga

 

Schupkégel Edit

pénzügyi szakos közgazdász

idegenforgalmi és szálloda szakos közgazdász

okleveles közgazdásztanár (vállalkozási ismeretek)

 

Szaszákné Pallag Erzsébet

okleveles élelmiszermérnök

 

Szabó Dezső

okleveles vendéglátóipari üzemgazdász

közgazdász tanár turizmus- és vendéglátó szakon

okleveles közgazdásztanár (turizmus-vendéglátás)

 

Szlatki Dániel

élelmiszermérnök

HACCP rendszergazda

mérnök tanár

 

Tóth-Bosits Andrea

pénzügyi szakos közgazdász