Iskolai rendezvények Turizmus nap a Keriben

Turizmus nap a Keriben

Október 17-én került megrendezésre iskolánkban a Turizmus és Erasmus+ nap. 

Közel 400 diák aktív részvételével valósult meg az esemény az iskola két telephelyén, hogy együtt fedezzék fel az utazás, a kultúrák sokszínűsége és az Erasmus+ program világát.

A résztvevők 4 különböző tanteremben vehettek részt projektalapú foglalkozásokon, ahol izgalmas, kihívásokkal teli feladatlapokat oldottak meg és interaktív játékokban mérhették össze tudásukat, ezáltal számos új ismeretet szerezhettek a turizmus és az Erasmus+ program lehetőségeiről.

A diákok élménybeszámolóiban pedig megismerkedhettek az elmúlt évek külföldi szakmai gyakorlatainak tapasztalataival és élményeivel. A program megvalósításában a 13/C turisztikai technikus diákjai segítettek.

Vendéglátóipar (elmélet) munkaközösség

 
« A 2 »

Related Post

HalloweenHalloween

A mai napon került megrendezésre a Halloween iskolánk mindkét épületében. Különböző játékos feladatok voltak az órák közötti szünetekben, például horrorfilm párosítás, arcfestés, jóslás, doboz tapogató és fotófal. Nagyszünetben pedig a

BeiratkozásBeiratkozás

Alig, hogy elbúcsúztattuk azokat, akiknek már indulniuk kellett (minden érettségiző osztályunk levizsgázott), máris köszöntöttük, ismerkedtünk a bejövőkkel, ugyanis a következő tanévre a héten vártuk a beíratkozókat. Nem csak a most