Bizonyítványosztás – 3.11.2., 2.14.B – panziós-fogadós, szakács

Categories:
Milyen jó a vizsgahelyzet (is) iskolánkban! Az egyik csapat főz, tálal, a másik terít, felszolgál vagy esetleg mind a kettőt is elvégzi! Ma a 3/11/2 panziós-fogadósai a 2/14/B szakács szaktechnikusaival és vendégtéri szaktechnikusaival karöltve adtak számot az iskolánkban elsajátított tudásukból. Ezután már a való életben is gyakorolhatják az egymás keze alá dolgozást, hiszen délután már meg is kapták az ehhez szükséges tudást bizonyító okiratokat.
Gratulálunk mindannyiuknak, sok sikert kívánunk nekik!
A végzősök szakmai vizsgája után ma megkezdődtek iskolánkban az ágazati vizsgák. Elsőként az élelmiszeripari ágazatban tanulók tettek bizonyságot tudásukból. Így a 10/D élelmiszerellenőrzési technikusai és az 1/9/1 pék-cukrászai sikeresen vették
Ma a turizmus – vendéglátás ágazati alapvizsgák kezdődtek meg az 1/9/2 és 1/9/3 pincér-vendégtéri szakember, szakács, cukrász és panziós-fogadós osztályokban. Az első napot portfóliójuk bemutatásával kezdték, majd a cukrászüzemben piskótatekercs,
A turizmus-vendéglátás ágazatban előírtaknak megfelelve az 1/9/2 osztály is sikeresen vette az akadályokat. 4 területen húztak tételt és ennek megfelelően adtak számot tudásukból. Jövő tanévtől már a munka világába igazándiból