Pék – cukrász Szakma Kiváló Tanulója Verseny – Második nap termékei

Categories:
Related Post

Pék – cukrász Szakma Kiváló Tanulója Verseny – Péktermékek elkészítésePék – cukrász Szakma Kiváló Tanulója Verseny – Péktermékek elkészítése
Március 11-e és 13-a között iskolánkban zajlik a Pék-cukrász Szakma Kiváló Tanulója verseny. Kedden a péktermékek elkészítésével kezdődött a nap a kiválóságok számára. A versenybizottság idén a tojással dúsított termékcsoportot

Pék – cukrász Szakma Kiváló Tanulója Verseny – EredményhirdetésPék – cukrász Szakma Kiváló Tanulója Verseny – Eredményhirdetés
Március 11-e és 13-a között rendezte meg iskolánk a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara által szervezett Pék-cukrász Szakma Kiváló Tanulója Versenyt. Az eredményhirdetésen kiderült, hogy a résztvevő 15 tanulóból kinek sikerült teljesítményével

Pincér tanulóink sikerei a XI. Illéssy Gasztro KupánPincér tanulóink sikerei a XI. Illéssy Gasztro Kupán
Hanyecz Ernő Antalné felkészítésében pincéreink is szép eredménnyel térhettek haza a XI. Illéssy Gasztro Kupáról. Csapatban: Botyánszki Klarissza és Györfi Blanka bronz, Szabó Jázmin és Szilágyi Diána bronz, Gergely Dániel