Pék – cukrász Szakma Kiváló Tanulója Verseny – Termék becsomagolása

Categories:
Március 11-e és 13-a között iskolánkban zajlik a Pék-cukrász Szakma Kiváló Tanulója verseny. Az első napon, hétfőn, a cukrász műhelyben való ténykedés után egy termék (250 g-os finom fonott kalács) szakszerű, esztétikus becsomagolása és az előírásoknak megfelelő vevőtájékoztató kiválasztása volt még a feladatuk. Ennek a feladatnak szépen berendezett tanboltunk adott helyet.
Az iskolánkban zajló, a Pék-cukrász Szakma Kiváló Tanulója verseny utolsó zsűrizési eleme volt az elkészült pékáruk szemrevételezése és érzékszervi ellenőrzése. Kedves látogatók, nézegetők! A képek alapján, Önök melyiket kóstolnák meg?
Grószné Hegedüs Ibolya tanárnő felkészítésével Sárközi Eliza 12/C osztályos tanulónk a XI. Illéssy Gasztro Kupán vett részt. Cukrásztanulónk artisztika kategóriában csodaszép kakaófestményével aranyérmet szerzett, melyhez szívből gratulálunk!
Március 11-e és 13-a között iskolánkban zajlik a Pék-cukrász Szakma Kiváló Tanulója verseny. Kedden a péktermékek elkészítésével kezdődött a nap a kiválóságok számára. A versenybizottság idén a tojással dúsított termékcsoportot