Pék – cukrász Szakma Kiváló Tanulója Verseny – Termék becsomagolása
Categories:
Március 11-e és 13-a között iskolánkban zajlik a Pék-cukrász Szakma Kiváló Tanulója verseny. Az első napon, hétfőn, a cukrász műhelyben való ténykedés után egy termék (250 g-os finom fonott kalács) szakszerű, esztétikus becsomagolása és az előírásoknak megfelelő vevőtájékoztató kiválasztása volt még a feladatuk. Ennek a feladatnak szépen berendezett tanboltunk adott helyet.
Hanyecz Ernő Antalné felkészítésében pincéreink is szép eredménnyel térhettek haza a XI. Illéssy Gasztro Kupáról. Csapatban: Botyánszki Klarissza és Györfi Blanka bronz, Szabó Jázmin és Szilágyi Diána bronz, Gergely Dániel
Március 11-e és 13-a között iskolánkban zajlik a Pék-cukrász Szakma Kiváló Tanulója verseny. A 15 tanuló cukrászati munkáit este tekinthették meg oktatóik is, majd meghallgatták a nap tanulságait, észrevételeit a
A 11. Illésy Gasztro Kupán Hódos Krisztián tanár úr felkészítésében a 12/ B osztály 4 szakács szaktechnikusa kiváló eredményeket ért el: Kukla Márkó arany, Fejes Bence bronz, Mihut Kimberly bronz