Pék – cukrász Szakma Kiváló Tanulója Verseny – Termék becsomagolása

Március 11-e és 13-a között iskolánkban zajlik a Pék-cukrász Szakma Kiváló Tanulója verseny. Az első napon, hétfőn, a cukrász műhelyben való ténykedés után egy termék (250 g-os finom fonott kalács) szakszerű, esztétikus becsomagolása és az előírásoknak megfelelő vevőtájékoztató kiválasztása volt még a feladatuk. Ennek a feladatnak szépen berendezett tanboltunk adott helyet.

Related Post

Pék – cukrász Szakma Kiváló Tanulója Verseny – Péktermékek elkészítésePék – cukrász Szakma Kiváló Tanulója Verseny – Péktermékek elkészítése

Március 11-e és 13-a között iskolánkban zajlik a Pék-cukrász Szakma Kiváló Tanulója verseny.  Kedden a péktermékek elkészítésével kezdődött a nap a kiválóságok számára. A versenybizottság idén a tojással dúsított termékcsoportot