Iskolai rendezvények Rejtvényfejtő nap

Rejtvényfejtő nap

A magyar nyelv napja alkalmából (2023.11.13-án, hétfőn) két helyszínen – a főépületben és a Jocóban – versenyt szerveztünk. A versengés során a tanulók különféle rejtvények megoldásával tehették próbára tudásukat (keresztrejtvény, szókereső, szópiramis stb.).

A résztvevő csapatok száma: 20 csapat (10 csapat a főépületben, 10 csapat a Józsiban)

Versenyen kívül a tanulók egyénileg is bekapcsolódhattak a rejtvényfejtésbe, a játékba.

Eredmények:

Főépületben:

1. helyezett: 10/A osztály csapata (csapattagok: Köles Vivien, Bakos Regina, Botás Beáta, Páger Laura, Csuvarszki Bíborka)

2. helyezett: 10/C osztály csapata (csapattagok: Borbély Gabriella, Gazsó Bálint, Balogh Alexandra, Brhlik János, Szigeti Andrea)

3. helyezett: 11/B osztály csapata (csapattagok: Faragó Beatrix, Győri Attila, Kovács Veronika, Szász Boglárka)

Jocóban: 

1. helyezett: 9/D osztály csapata (csapattagok: Kovács Zsuzsanna, Lestyán Szilvia, Dzurek Csilla Sára, Aradszki Barbara, Nagy Laura)

2. helyezett: Kk13/E csapata (csapattagok: Kovács Fanni, Balogh Eszter, Lakita Nikoletta, Lakatos Krisztofer, Nagy Beatrix)

3. helyezett: KSZ/11/5 csapata (csapattagok: Dúró Vivien, Szeles Zoé, Varga Bianka, Varga Vivien, Ungi Izabella) 

A verseny megszervezésében és lebonyolításában közreműködő kollégák: Behánné Szűcs Anett, Mihaiescu Andrea, Pcsolinszky Júlia és Pálhegyi Péterné – iskolai szociális segítőnk. 

Köszönjük a tartalmas programot!

Related Post

Pedagógusnapi ünnepségPedagógusnapi ünnepség

A pedagógusnap változó ünnep, mozgó ünnep: minden év júniusának első vasárnapján köszöntjük a köznevelésben, közoktatásban és a felsőoktatásban dolgozókat. Iskolánkban pénteken délután várták az egykoron és jelenleg itt dolgozó pedagógusokat,

Karácsonyi dekorációKarácsonyi dekoráció

Elkészültünk az adventi, karácsonyváró dekorációval! A szülőket a mai fogadórán így nem csak a tanárok, hanem a megszépült iskolabelső is várta!  Köszönjük Szigetvári Péter gyönyörű fenyőfa felajánlását és  dekoratőrjeinknek a